Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék leszokni a cigiről,...

Gábornak hívnak kérdése:

Szeretnék leszokni a cigiről, az elhatározás már megvan. Tudnátok pár jó tippet adni még plusszba?

Figyelt kérdés

2014. dec. 17. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor már nagyon rágyujthatnékod van, csámcsogj el egy fogpiszkálón.
2014. dec. 17. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Allen Carr leszoktató könyve

garantált hatás.

csak hát a dohányosok el sem akarják kezdeni olvasni, de erről is szó van benne....

2014. dec. 17. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:

én is Allan Carr könyvével szoktam le, nekem elég volt a hangoskönyv is, sofőr vagyok, sok hangoskönyvet hallgatok...

aztán mikor már tényleg csak haverok buli stb ilyen helyeken hiányzott, vettem egy elektromos cigit, aztán azzal pöfékelek, ha olyanom van.

2014. dec. 17. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
de amúgy tényleg, Bpről vittem fuvart Milánóba, útközben meghallgattam a hangoskönyvet, közben még vezetés közben elszívtam majdnem fél dobozzal, aztán Milánóban mikor kiszálltam a kocsiból, már mikor kínáltak cigivel, mondtam, hogy én nem dohányzó vagyok, és azóta is tartom magam hozzá, 3éve...
2014. dec. 17. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég nehéz leszokni, nekem semmi segített még az Allen Carr könyv sem. Nyáron szoktam le, igazából muszáj volt mert fogínysorvadásom lett. Az meg a ráadás volt, hogy a környéken nincs nemzeti dohánybolt, külön kocsival vagy biciklivel kellett mennem cigiért, meg igen csak drága. Egy nagyobb buli után nem gyújtottam rá soha többet, 2 hétig szenvedtem mint egy kutya, de utána elmúltak a leszokási tünetek. Csak ha iszok akkor kívánom a cigarettát, de végülis ki lehet bírni.

10 évet dohányoztam.

2014. dec. 17. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Grat az elhatározáshoz bízz magadban, megfogod tudni csinálni, te vagy az erősebb, sok sikert.
2014. dec. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!