Szeretnék leszokni a cigiről, az elhatározás már megvan. Tudnátok pár jó tippet adni még plusszba?
Allen Carr leszoktató könyve
garantált hatás.
csak hát a dohányosok el sem akarják kezdeni olvasni, de erről is szó van benne....
én is Allan Carr könyvével szoktam le, nekem elég volt a hangoskönyv is, sofőr vagyok, sok hangoskönyvet hallgatok...
aztán mikor már tényleg csak haverok buli stb ilyen helyeken hiányzott, vettem egy elektromos cigit, aztán azzal pöfékelek, ha olyanom van.
Elég nehéz leszokni, nekem semmi segített még az Allen Carr könyv sem. Nyáron szoktam le, igazából muszáj volt mert fogínysorvadásom lett. Az meg a ráadás volt, hogy a környéken nincs nemzeti dohánybolt, külön kocsival vagy biciklivel kellett mennem cigiért, meg igen csak drága. Egy nagyobb buli után nem gyújtottam rá soha többet, 2 hétig szenvedtem mint egy kutya, de utána elmúltak a leszokási tünetek. Csak ha iszok akkor kívánom a cigarettát, de végülis ki lehet bírni.
10 évet dohányoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!