Színes fogszabi?
Figyelt kérdés
Szóval... elhatároztam magam, hogy felrakatunk fogszabályzót. De én szeretnék színeset, mert nekem olyasmi az egyéniségem (ezt nem tudom elmagyarázni) És nem tudom, hogy milyet válasszak: a hajam sötétbarna (szinte fekete, sokan annak nézik) a szemem is ilyen,, van amikor teljesen feketének látszik, viszont, van amikor csak barnának. a bőröm kleor (halványabb fajta (ha lehet így fogalmazni)) milyen szín illik hozzám??2012. dec. 23. 23:14
1/7 anonim válasza:
hát mégsem lehetsz egy nagy egyéniség, ha nem tudod eldönteni milyen színű fogszabit akarsz :/
am kreol bőrhöz+sötét hajhoz a citromsárga áll jól de ugye ez meg fogakon nem lenne túl előnyös.
bocsi, hogy megkérdezem, de nem mindegy az ajánlott színek miatt
: csak kreol bőrű vagy és sötét hajú vagy roma?
2/7 anonim válasza:
Mivel havonta vissza kell majd menned húzatni, havonta le fogják cserélni a gumit is, szóval nem ez a szín lesz végig a fogadon. Válassz mondjuk egy szép kéket, nekem olyan volt az első.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! De nem vagyok Roma, hanem csak kreol a bőröm. De amint valaki ezt hallja akkor már egyből roma valaki.egyépként nem lehetek nagy egyéniség??? Csak h tudd nekem pont az a gondom, h sok színt szeretek, és legszívesebben szívárványosat rakatnék fel, mert nem tudok dönteni ;)
2012. dec. 31. 16:48
5/7 anonim válasza:
lehet több színűt is felrakatni..
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, csak annyira nem szeretnék színeset....
2013. jan. 2. 15:32
7/7 anonim válasza:
"Csak h tudd nekem pont az a gondom, h sok színt szeretek, és legszívesebben szívárványosat rakatnék fel"
"Tudom, csak annyira nem szeretnék színeset...."
Úristen, döntsd már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!