Érvek a marihuána legalizálása ellen?
Én legalizációpárti vagyok, de kíváncsi vagyok mit gondol a másik oldal. Én úgy látom, hogy az emberek szívják, függetlenül attól, hogy legális-e vagy sem. Akkor már nem lenne jobb, ha kivennénk a bűnözők kezéből ezt a "bizniszt" és megadóztatnánk? Így a minőségét is szabályozhatnánk, nem lehetne "felütni", mindenféle gagyisággal. És tulajdonképpen nem fura dolog az, hogy egy természetes növényt, ami kinő egy cserépből, mi betiltunk?
Én így látom, ti? (Nem az igazam akarom bizonyítani, tényleg kíváncsi vagyok ellenvéleményekre)
Miért? Az alkohol hosszútávon mihez vezet? Szerintem ez egy meddő vita lenne...
Persze, hogy az lenne a legjobb, ha legális lenne. Nem hiszem, hogy ez kapudrog lenne. Ha valaki lecsúszik, akkor lecsúszik...
Évekig eltoltam a magam kis esti jointját, mellette dolgoztam, egyetemre jártam és nem végeztem egy kapualjban túllőve magam. Soha semmilyen keményebb cuccot nem próbáltam ki.
Másik része, hogy betegeknek is fel lehetne írni. Ajánlanám még annak, aki xanax-ot szed, vagy egyéb legális cuccot, ezt próbálná ki...
16 éve aktív fogyasztó vaguok...
mégis legalizáció ellenes.... illetve ez nem teljesen igaz, itt az usa-ban díjjazom az efféle törekvéseket, de otthon, amíg egy 12-13 éves kisfiú bemegy a trafikba, és lazán megveszi a cigit, vagy hétvégén beengedik egy szórakozóhelyre és lazán kiszolgálják alkohollal, egy ilyen országban semmi szükség még egy harmadik könnyen beszerezhetõ anyagra...
Vannak olyan "haverjaim" akik néha szoktak füvezni.
Ők azt mondják, azért ezt és nem az alkoholt, mert nem leszel másnapos, stb....
Hát kb 7-8 éve ismerem őket és évről évre nehezebb a felfogásuk. Lassabbak agyilag, egyre igénytelenebbek, érdektelenek a világ dolgai iránt. Csak az számít, hogy jól érezzék magukat.
Azt az elvet vallják, hogy azt csinálnak amit akarnak, míg másoknak fizikailag nem ártanak. Ez így rendben is volna, csak nem fogják fel, hogy a világ nem ilyen. Emiatt a felfogás miatt nem bírnak megtartani egy munka helyet sem. Mindig ugyanazok a problémák, amik miatt elküldik őket.
Utána olvastam.: Lassítja az agyban az elektromos impulzusokat hosszú távon akkor is, ha nem vagy betépve. Ezért olyan bambák a "haverjaim". Ez egy epilepsziásnak jó. Mert neki meg azért vannak rohamai, mert sok az agyában az elektromos izé. Pláne, ha rohama van. De egy egészséges embernél.....
Ha bele gondolok, hogy legalizálják és még több olyan hülye fog mászkálni a világban.....
Velünk magyarokkal az a baj, hogy nem tudunk mértéket tartani. Sokan legalább is.
Nem ismerjük az ivás kúltúrát, nincs dohányzás kúltúránk. Ezért akarnak a nemzeti dohánybolt mellé, nemzeti italboltokat is nyitni. Mi lenne akkor a fűnél? Nemzeti marihuána bolt?
Inkább ne.
8-as vagyok, most kaphatnék szövegértelmezésből egy 1-est, de figyelmetlen voltam, azt hittem mellette kellenek érvek, na mind1.
A tanulmányban (amit linkeltem) találsz ellene is érveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!