A marihuána jó depresszió ellen (csak olyan írjanak akik tapasztalatból írnak)?
Figyelt kérdés
A kérdés szerintem érthető2013. aug. 23. 22:48
1/5 anonim válasza:
Nem. Depresszív állapotot felerősítheti. Mentális betegségek esetén súlyosbíthatja a tüneteket.
2/5 anonim válasza:
Igazat írt az előttem szóló. Vedd komolyan, ha nem szeretnéd az életed még mélyebbre süllyeszteni.
3/5 Anders válasza:
Szevasz, a marihuána tul. képpen felnagyít minden érzelmet, tehát ha valaki depresszív, szorong, annak nagyon nem ajánlott, ugyanakkor ha még ilyen állapotban is vagy, e néel egy érdekes/vicces műsort, vagy jó társaságban vagy akkor ennek a boldogság és a röhögés veszi át a helyét, egészen addig amig vissza nem gondolsz a problémákra, amiktől aztán megint nehéz elszakadni. Olykor pánikrohamok iselőjöhetnek, de csak a tapasztalatlan füvesnek. Szval ha valami nyomaszt vagy határidős feladataid vannak stb, először legyél túl a problémán, mikor lezártad akkor nyugodtan jöhet a lazulás:)
4/5 anonim válasza:
Nem, tovább ront a helyzeten. Marihuána esetén a használat közbe emelkedik az agyban a szerotonin és stb termelése, utána még az előtte lévő állapotnál is alacsonyabb lesz a szerotonin termelése az agyadnak. Van olyan ember akinek pont egy fűves cigi hozza elő a lappangó lelki betegségét.
Mentális betegnek egyáltalán nem ajánlott semmilyen tudatmódosító szer, még az alkoholt is kerülöd kell ha valóban depressziós vagy. Napi 2 banán, ezt edd depresszió ellen. Növeld a omega 3 bevitelt, és lenmagolaj esetleg halolaj. Én is sajnos depressziós vagyok, és tapasztalatból írok, ha ilyesmiket kipróbálsz csak mélyebbre ásod magad. Sportolás ami neked kell, mindennap sétálj minimum fél órát esetleg 1 órát.
5/5 anonim válasza:
Alacsony dozisban az antidepresszansokhoz hasonlo a hatasa, a durva mellekhatasokat leszamitva. Fugg a fajtatol (sativq, indica, rudealis) - mert mas a hatasa egy OG Skywalkernek, mint mondjuk egy Eszaki fenynek. Okosan hasznalva sokat tud segiteni a nehez helyzetekben, depressziv fazisokban. Felerositi az erzeseket,igy pozitivan kell hozzaallni. Ehhez kivalo a reggea zene, hiszen ha reggeat hallgatsz es nem mozogsz, halott vagy (a nagy Bob Marley szavaival). Csak ki kell terulni, es elvezni a hatast, elengedni a bajt. Erre jo. Nagy mennyisegben viszont art. Okosan, mertekkel es kijossz a depressziobol ugy, hogy eszre sem veszed. De sokat segithet pszichoaktiv hatast mertekelve vagy nelkulozve a cbd dominans gyep (a thc es a cbd egymas hatasait erositik). Legalisan kaphato olaj, tea is nagyon jo. Engem ejszakara total kiut es pozitivabb vagyok tole - semmi gond vele. Okosan es nem lesz baj. Beke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!