Van valami jó marihuána ellenes filmet, ami komoly és valós és jól bemutatja a rossz oldalát?
persze... a világ legsokoldalúbb gyógynövényének mutassuk csak be a rossz oldalát, azt 2-3oldalnyi elenyészű jelentőségű káros hatást, ami eltörpül az akár 100 oldalon keresztül ecsetelhető gyógyhatások mellett
mondjuk nyilván az olyan eltúlzott baromságokra gondolsz amikre semmi tudományos magyarázat nincs csak megilyeszti az embereket
a Karesz végakarata a legnagyobb baromságok egyike amit életemben láttam, annyira tudománytalan és manipulatív hogy arra szó nincs
inkább olvass ha tájékozódni ha valódi információra vágysz:
[link] -rövid
[link] -hosszú
én egyetlen jó filmet találtam róla:
öhhm nem tudom lehet h ebben nincs marihuána de úgyrémlik h van viszont a legjobb "hogyan teszik tönkre a drogok az életünket film" és az a címe h Betépve (Blow)
Johnny Depp a föszereplő :)
folytatom bocs véletlenül kattintottam
Na szóval egy barátom volt aki még ilyen drogellenes volt mint és és amióta egyszer szívott már ő is mindennap pedig mindig azt mondta minden fejbe dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!