Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokás után 7 hónappal...

Leszokás után 7 hónappal mindig "mérges vagyok" mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mióta leszoktam elég ingerlékeny vagyok és nem tudok vele mit kezdeni. Mindenen bosszakodom, semmi sem teszik, mások rossz tulajdonságait nem tudom tolerálni olyan dolgokra gondolok ami hétköznapi és eddig nem is tekintettem neki jelentőséget.Nem tudok kedvesen válaszolni alig alszom. Munkahelyemen megkérdeztem az üzem orvost hogy tud-e valahogy segíteni (nem gyógyszerre gondolotam) és azt mondta hogy igyak egy pohár vízet ha "mérges vagyok" csak az a baj hogy nem időszakos dologról van szó hanem állandó állapot ez már hetek-hónapok óta nem szeretném ha családi meg baráti kapcsolataim kárára menne a nem dohányzásom. Már-már megfordult a fejembe hogy vissza kellene szoknom.
2014. okt. 15. 22:21
 1/6 intrepid ***** válasza:
Visszaszokni, az lenne a legostobább döntésed amit el tudok képzelni. Miért nem fogadsz el gyógyszeres segítséget? Amíg elmúlnak ezek a megvonási tüneteid? Kicsit legalább lefognák a benned lévő feszültséget.
2014. okt. 15. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod és ne szokj vissza. Próbáld meg egyesével elemezni a helyzeteket, hogy hogyan lehetnél türelmesebb, kedvesebb, toleránsabb. Gondolkodj el rajta, hogy mik a másik jó tulajdonságai, amiket szeretsz vagy tisztelsz benne. Vezess naplót. Sportolj, ha eddig nem tetted. Légy büszke magadra, hogy sikerült letenned a cigit. Ha nagyon felmérgeled valamin magad, akkor pedig igyál egy pohár vizet. :)
2014. okt. 15. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Miről szoktál le? Heroin? Mert akkor ez a tünet jó ideg megmarad még.
2014. okt. 15. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Ex dohányosként, a következő tapasztalatom van erről.

Valaki vagy idegbeteg cigivel is, nélküle még jobban, vagy nem az sehogy sem.

2014. okt. 15. 22:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat megfogadom a tanácsokat vagy megpróbálom :)
2014. okt. 16. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Grat a leszokáshoz és fel a fejjel te vagy az erősebb, élvezni fogod az életet rágyújtás nélkül, sikerült leraknod most már csak jobb lesz.
2014. okt. 16. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!