Hogy lehetek olyan hülye, hogy mindig veszek egy doboz cigit mert megkívánom, elszívok egy pár szálat, majd rájövök rossz dohányozni, és kásőbb ismételten veszek cigit?
Oda adom a maradék cigit valakinek, majd pár hét múlva megint kedvem támad cigizni...
Normális vagyok?
"majd rájövök rossz dohányozni"
Szerintem jó dolog dohányozni....
ahha, tuti jó dohányozni! elbutít :) gratulálok xD
nézz utána mit művel sejt szinten, kövesd végig a hatásmechanizmusát egészen a szájüregtől a sejtek működési szintjéig! (nem csak a tüdő, hanem az erek és az agy és a többi szövet is ott van!) és utána mondj ekkora baromságot előttem szóla! kérdező, te pedig tedd le! értelmetlen hülyeség az egész!
Imádom amikor anti dohányosok így aggódnak értem. :P
Tudod milyen jó érzés rágyújtani? Annál már csak a szex jobb!!!
Lol, dettó igyvan, csak én pénzért adom el a maradék szálakat 50ft/darabjáért, haverok már röhögnek rajtam, hogy jövőhéten ugyis veszek xdd
én most e-cigibe akarok befektetni egy 10-est. szerintmem jó dolog a cigi, csak qva irritáló a bűze.
Teljesen normális vagy!!! És amit most lefogok írni bármennyire is meglepő lesz, de igaz, hogy a viselkedésed is teljesen normális.
Igen, dohányozni tényleg ROSSZ! De anno az elméd megtanulta szeretni, és mikor rágondolsz, az elméd a "dohányozni JÓ" gondolatként fogja beazonosítani...innentől már Pavlovi reflex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!