Mindig ilyen rossz lesz már?
Figyelt kérdés
Fél éve szoktam le a cigiről 6 év után. Nem használt sem elektromos cigit, sem tapaszt. Hiába tettem le még most is elképesztően hiányzik. Úgy érzem magam, mintha meghalt volna egy kis énem. Jobban megvisel, mint egy szakítás. Már soha nem fogom túltenni magamat ezen?2014. szept. 21. 21:55
1/2 Radish válasza:
Nekem ugyan ez volt bár én közel 10 év dohányzás után tettem le, mindösszesen 1,5 hónapra, mai nap annyira megkívántam hogy vettem egy doboz cigit és rá is gyújtottam. Eszméletlenül bánom hogy megtettem olyan lelki ismeret furdalásom van miatta, mert ha már 1,5 hónapra sikerült akkor letenni akkor folytathattam volna. Tudom 1,5 hónap nem sok de dohányosok tudják mennyi is az a 1,5 hónap. A félév füstmentes életedhez pedig csak gratulálni tudok !!!!!!! NEEEEEE GYÚJTS RÁ, HIDD EL MEGBÁNOD!!!! NAGYON SOK KITARTÁST !!!! Ám sok helyen olvastam és beigazolódni látszik hogy leszokni nem lehet, maximum megállni hogy ne gyújts rá. Tényleges leszokáshoz szerintem nagyon sok időre van szükség hosszú évekre.
2/2 anonim válasza:
Dehogynem, csak idő kell.
Radish: Ne add fel, egy doboz még nem a világvége, hidd el hogy te vagy az erősebb, biztos sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!