Melyik a legjobb és a legrosszabb cigi amit életetekben szívtatok?
nem dohányzom 3 éve és undorodom is már a cigitől, de azért ezeket meg tudom válaszolni.
A legjobb cigi, amit életemben szívtam, egy gyerekkori haverom anyja sodorta miután lefeküdtem vele, Drum dohányból volt, és az íze kedvéért szórt bele egy csipet fahéjat.
A legrosszabb, pedig egy barna sophiane volt, ami az esőben ázott 1-2 órát, de annyira pangott a tüdőm, hogy bevittem, a sütőben megszárítottam és elszívtam..
Nekem a legjobb Sárga Bond volt, a legrosszabb Zöld LD. Érdekes, én már tekertem vásárlási blokkból is cigit, meg szívtam csikket, de egyik se überelte azt a fos LD-t. xd
Köszönöm a válaszokat amúgy, jöhetnek még!
A legjobb eddig a Marlboro
A lgrosszabb: Nem emlékszem a márkájára de azt tudom,hogy rohadt erős mangó íze volt.Az első 1-2 jó is volt,de utána elhánytam magam tőle olyan szar volt.
Nem tudom, hogy ciginek számít-e, de szivarkák... Bármilyen szivarka is legyen, borzasztó. Még a 800 forintos Momentos is, nemhogy a 430 forintos Fecske. Fujj! Ha tényleg cigiről akarunk beszélni, akkor a barna sophie. Legjobb ciginek a Djarum Blacket tudom mondani, de ahhoz elég "megtehetinek" kell lenni, ezenkívül a cseresznyés-vaníliás tillbury dohányból töltött cigi is fincsi. Örök kedvenc az arany marlbi.
A móka kedvéért azért megemlíteném, hogy a "Green Peace"-nél nincs jobb és üdítőbb cigi.;)
Legjobb: fekete Player's
Legszarabb: piros RGD, sárga Acapulco
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!