Herbál füves cigitől, zsibbadás a végtagokban, rossz közérzet, gyengeség. Mit lehet csinálni?
Tegnap szívott párom belőle 2 slukkot és rosszul lett, egyből mondta hogy hívjak orvost, zsibbadt, nehezen kapott levegőt, izzadt. Elmentek az ügyeletre de mire oda értünk már jobban volt, így mondta hogy menjünk haza. Most megint mondta hogy még mindig zsibbad egy kicsit a lába, nem érzi jól magát, gyenge. Nem akar dokihoz menni mert akkor meg kell mondani hogy mitől van ez, egy mentős ismerősünk mondta hogy ilyenkor beküldik a kórházba, vért vesznek hogy kiderítsék mi volt az és infuziót adnak.
Volt valakinek ilyen? Azt hitte hogy rendes fű, utána érzete hogy ez nem az és ugye rosszul is lett.
Majd a barátod kétszer is meggondolja, hogy mit szív el. Az ilyen szarokat egyből ki lehet szúrni, csak meg kell szagolni mielőtt elszívod... ha fűszag helyett vegyszert érzel, akkor meg is van a baj. A másik meg az, mikor inkább csak cigiszagot érzel. Ilyenkor valami olyan tróger, bivalyerős herbál van benne, hogy csak minimális kell belőle.
Ha valaki ilyet próbál neked adni, és kiszúrod, SOHA többet ne fogadj el tőle SEMMIT!
5 éve fogyasztok marihuánát. Egyszer engem is átvertek herbállal, majdnem belehaltam. Félig hánytam egy felmosóvödröt, az orromon prüszköltem a vért, félig hánytam egy felmosóvödröt, meg el is ájultam... másnap az egyik barátomnál ébredtem, négy kilót fogytam... a párod még szerencsés is volt. Az egyetlen dolog amit tehet, hogy vár. Kivárja amíg jobban lesz. Max egy hét.
A herbál zsákbamacska.
Csak az tudja, hogy mibe áztatták be, aki csinálta.
De amit leírt a kérdező, az kb a herbál átlagos hatása, de az acetontol, a patkanyméregen keresztül a hajófestékig bármilyen vegyszer lehet benne.
Olyan városban élek, ahol minden 5. fiatal (15 éves kortol)
használ ilyeneket, es minden nap látom, tapasztalom mit csinálnak, hogy csinálják, bár már én is próbáltam, nem vagyok én sem szent, de senkinek sem ajánlom!
és ha mégis ki akarod próbálni, csak olyat szívj, amit már tzdod h többen is regebb ota szivnak mert nem érdemes kisérletezni!
Gondolom a párod már jobban van, legalábbis remélem.
az állapot durvább része 20-30 percig tart, de nekem 2 ora is volt... utána azthiszed tiszta vagy, de másnap nem lesz tiszta képed arrol, amikor mar jobban erezted magad
nemcsoda hogy ha a herbálban méreg volt..
de ez eleg durva
ehet/lehetett
A herbál az méregből van, tehát nyilván a barátodba került valami méreg, igen.
Mondom, max egy hét és kutya baja nem lesz. De máskor kétszer ellenőrizze le, hogy mit akarnak vele eszívatni, haltak már bele ebbe rengetegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!