Leszoknék a cigiról. Valaki velem tart?
Én már leszoktam. Ha valóban el akarod kezdeni a leszokást akkor ne szívd el azt a fél doboz cigit, most azonnal vágd fel darabokra ollóval a cigiket és dobd ki a kukába vagy dobd be a tűzbe és égesd el.
2014. okt. 11. 12:18
A leszokás nem megy úgy, hogy ezt meg ezt még elszívom és utána majd abbahagyom. Kurv.a határozottnak kell lenni!
2014. okt. 11. 12:20
3/11 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, de hagyok magamnak egy fél nap felkészülést úgy vagyok vele, veszek ma valami nikotinpótló cuccot, hogy holnap legyen mihez nyúlni, aztán hajrá...
Szia. Én veled tartok, igaz tegnap reggel szívtam el utolsó cigim. Nikotinrágót vettem de rémes szétmarja torkom és fáj tőle gyomrom, hányingerem van Úgyhogy hanyagolom.
2014. okt. 11. 13:38
5/11 A kérdező kommentje:
Én egyszer rágóval tettem le másfél hónapra, emlékszem, az elsó rágótól rémes hányingerem volt, mondjuk nem is kívántam a cigit utána...a baj az, hogy kb egy hét után megszokod a rágót, már nem tűnik olyan rossznak. Le is tettem akkor ügyesen, de másfél hónap után és három rágómentes hét után nagyon ideges lettem melóban és rágyújtotam, bár ne tettem volna..most nikotinlapkát fogok venni, amit reklámoznak, kíváncsi vagyok milyen...akkor hajrá! milyen volt az első cigi mentes nap? :)
Kedd óta nem cigiztem én sem (kb ugyanúgy nyomtam, mint te: kisebb megszakításokkal 10 éve dohányzom). Sőt, a korunk is majdnem ugyanaz :D
Gondoltam most, hogy egy 3 napos lázas-hasmenéses betegségnek köszönhetően (az éjszaka 40 fokos lázam mellett nem volt kapacitásom rosszul érezni magam a cigihiány miatt:D) sikerült átugrani az első napokat, akkor folytatom a nem-dohányzást :)
Mindkettőnknek sok sikert kívánok! :)
Amúgy ilyen leszoktató kakikat ne vegyél, főleg, ha egyszer már nem vált be. A nikotinelvonás tünetei fizikailag nem vészesek. Az sokkal rosszabb, hogy reggel a megállóban, vagy kollégákkal nem gyújthatsz rá, stb. Mármint amíg meg nem szokod, addig rossz. Aztán kikopik a dohányzás a szokásaid közül, ezt kell elérni. Egy hónap után fiziológiai tünetek már egyáltalán nincsenek.
2014. okt. 11. 15:52
7/11 A kérdező kommentje:
Gratula, csak így tovább, valamire jó volt ez a vírus legalább :-) Csak magne B6-ot vettem, hogy ne legyek ideges a napokban, mert emlékszem, mikor nem cigiztem rettenetes álmatlanság gyötört és rémálmaim voltak minden éjjel, pedig szinte soha nem emlékszem az álmaimra és jól alszom...hát azért félek..pl. most ha nem mehettem volna ki a RO-MO meccs félidőben rágyújtani, nem is tudom, mi lett volna velem, rágtam a kefét rendesen :-) de nagyon elszánt vagyok :-) Ti nem vagytok ingerültek?
Az ingerültség döntés kérdése. Visszafogom magam, és kész :)
2014. okt. 11. 22:36
Nekem főleg reggeli kávém mellé hiányzik. Lehet azt is dobni kéne egy ideig :/
2014. okt. 12. 10:05
10/11 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Hát, én megvagyok a reggeli kávéval. Nem is volt olyan rossz mint gondoltam, de most 11-kor már kezdem érezni, hogy hú de rágyujtanék, de egyelőre tűrhetően vagyok. Többiek? Hogy bírjátok?
Kapcsolódó kérdések: