Mikor fognak alábbhagyni az elvonási tünetek?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, 5 éve dohányoztam, kb napi 1 dobozzal. Tegnap délután azonban felismertem néhány csúnya panaszt, ami a dohányzásból adódik. (Érszûkület a lábban, légzési nehézségek, fogínysorvadás). Az utolsó cigarettámat este fél 7kor szívtam el, azaz majdnem 16 órája. Ennyi idõt évek óta nem töltöttem füstmentesen, a nikotinos szájszag eltûnt, a vérkeringésem érezhetõen javul, viszont az elvonási tünetek jelentkeznek. Kicsit nehezen kapok levegõt, izzadok, nem tudok mit kezdeni magammal, folyton a cigaretta jut az eszembe, néhány perce már majdnem rágyújtottam, de erõt vettem magamon, és visszatettem a konyhapultra. Nagyon nehéz, megõrülök... mikor lesz jobb?2014. okt. 4. 10:09
1/4 anonim válasza:
Grat, nagyon ügyes vagy, pár nap múlva jobb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
43 óránál tartok... kezdek megtörni, messze van még, hogy legalább ne gondoljak a cigire?
2014. okt. 5. 13:03
3/4 anonim válasza:
Rá fogsz gondolni. De ne törj meg. 2-3-4 napig ne szívj egyet SEM. Utána 1 db. És onnantol semmi. Szerintem ez jó, ha hirtelen nem tudod lerakni.
+ 2 hé múlva ha nem szívod sokkal több élvezetet fogsz tapasztalni, mert eddig mindet a cigi adta.
4/4 anonim válasza:
gyújts rá, ne kínozd magad, vedd meg, vagy töltsd le Allen Carr rövid úton leszokni a dohányzásról című könyvét, olvasd el, és az adm ajd egy olyan gondolati alapot, ami, ha tényleg megvan az elhatározás, akkor rettenetesen megkönnyíti a lerakást... hangoskönyv is van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!