Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mik a cigi elvonási tünetei?

Mik a cigi elvonási tünetei?

Figyelt kérdés

Én 1-2 éven keresztül napi 2-3 szálat szívtam de én ha bármikor le akartam le tudtam tenni csak haveri kör miatt pár nap mulva ujra szivtam de addig semmi tünet nem volt.

Most 1 hete nem szívok és minden reggel úgy ébredek hogy szédülök ez a cigi miatt van?Vagy valami más?Menjek orvoshoz?

Amúgy egész nap semmit csak reggel amíg fekszek 2-3x elkezd velem úgy forogni a szoba mint amiikör pörögsz egyhelyben állva és utána megállsz.

2014. júl. 30. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen lehet.
2014. júl. 30. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
De az hogy 2-3 napokra simán le tettem ugy h semmit nem ereztem csak mikor ideges voltam akkor az lenyugtatott es e miatt szívta mert en alap ingerlekeny tipus vagyok.
2014. júl. 30. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Más dolog 2-3napra letenni és végleg, szerencsére nem alakult ki erős függőség pár nap után jobb lesz.
2014. júl. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!