Az igaz, hogy a füves cigi (marihuána) semmivel sem rosszabb vagy károsabb, mint az alkohol?
Na akkor még egyszer:
David Nutt által publikált analízis sok változót figyelembe véve:
1561, 1562, 1563-on vanak grafikonok.
Röviden: nem, nem az.
igen, igaz.
egy eldöntendõ kérdést tettél fel, már sok választ kaptál, ha neked nem tetszik, talán pontosítsd a kérdésedet, addig pedig örülj, hogy kifejtettük az álláspontunkat és nem egy igennel, vagy nemmel tudtuk le...
A kérdésre is válaszolna valaki? :)
Sokkal ártalmatlanabb. Egészségileg is és ráfüggés szempontjából is.
mást roncsol! az alkohol öli az agysejteket míg a thc nem!
az alkohol egységesen rombol, míg a fű egységesen lassít mivel gátolja az új neuronok létrejöttét a hipocampusban!
egyszóval butít mind2! nem károsít úgy a fű mint az alcohol.. de!!! ha buta akarsz lenni akkor tessék csak szívogatni! jó szórakozást az elhülyüléshez! pacsi
Mindegyik szer máshogy káros.
Én fél évig füveztem,főleg hétvégente és jelenleg pszichotikus beteg vagyok bipoláris zavarral keresztezve,emellett rengeteg elfojtott emléket,traumát és rossz dolgot a felszínre hozott csak akkor használd ha nem vagy hajlamos semmiféle mentális betegségre sem és ami még fontos,ismerd magad!
Igen, ez sajnos simán előfordulhat.
Sőt, ez a "közönséges" szereknél is így van. Egy ismerősöm, aki alapból teljesen jófej ember, ha alkoholt iszik, NAGYON kötekedő, agresszív lesz, simán nekimegy 2x akkora embereknek.
Jómagam a közönséges kávéra szoktam rá úgy, hogy testi elvonást produkál, valószínűleg érzékenyebb vagyok a koffeinre, mint a kollégáim, akik 5-6 kávét megisznak egy nap (én meg hülye megyek utánuk).
Bármilyen szernél oda kell figyelni, hogy RÁD konkrétan milyen hatása van, és meghúzni a vészféket, ha valami nem stimmel.
Az olyan általános kijelentések, hogy "ez károsabb, mint az", statisztikákon alapulnak, amikből csak annyit tduhatsz meg, hogy bizonyos komplikációk esélye mekkora lehet, ha SEMMI MÁST NEM TUDSZ.
Ha tudod, hogy hajlamos vagy pánikra, vagy egyéb instabilitásra, akkor a fű, vagy a szerotonerg szerek (LSD, varázsgomba, DMT, meszkalin, 2C-x, ...) nem biztos, hogy jók lesznek lesz neked.
Az pl. igaz, hogy fűtől SOHA nem lesz májcirrózisod. Cserébe két felestől SOHA nem fogsz pánikba esni :) Ez egy ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!