Anita 2014 kérdése:
Miért dohányoznak az emberek?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy mi értelme van a cigarettának?! Olyan büdős a bagós! De úgy mindene: a ruhái, a lehellete, a bőre, a haja stb. Undorító csöves szaguk van ezeknek a nőknek és férfiaknak! Sokan közülük még köhög is hozzá... Mi van, meg akarnak halni? Jól kicsesznek önmagukkal és mindenki mással is a Földön, és ezért még fizetnek is, hogy utána panaszkodjanak a pénzhiány miatt! Én is szívzam ezt a mocskot... 6 évig. Magamtól leszoktam! Én nemcsak rájöttem hogy nem jó az egész, hanem le is mondtam róla! Ha képes voltam rá, akkor más is meg tudja tenni! Felesleges, káros és pénzkidobás...2014. aug. 1. 19:04
11/14 anonim válasza:
Akkor így jártál, aki ilyen tudatlan és pofátlan módon beleugat mások dolgába, annak a véleményét pont le is sz**om. SOHA életemben nem gyújtottam rá nemdohányzók közelében, de neked telefújnám a tüdődet, hogy minél előbb megpusztulj, te kötekedős, negatív tapló.
12/14 anonim válasza:
de lényegében ugyan úgy meg fogsz halni, mintha 3 dobozzal szívnál egy nap alatt, és onnan nézve már teljesen mind1 lesz, hogy dohányoztál e vagy nem :) úgyhogy kár ezen idegeskedni, élj, úgy, ahogy neked jó...
13/14 A kérdező kommentje:
Hogy mennyi gonosz ember van a világon! Senki nem hiszi el nekem hogy csak jót akarok! Én vagyok az egyedüli személy a bolygón aki azért "ugat" bele a másiknak a dolgába mert a legjobbat szerdtné mindenki másnak? Szégyeljétek magatokat...
2014. aug. 4. 19:45
14/14 A kérdező kommentje:
Aki ma 16:40- kor írt, tőle kérdezem: ha szavakkal megbánt valaki téged, akkor pusztuljon?? Nem értem hogy lehet valaki ennyire gonoszlelkű, ráadásul olyannal aki nem akar rosszat senkinek..
2014. aug. 4. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!