Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én szerintem a mentálisan...

Én szerintem a mentálisan gyenge emberek dohányoznak. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem véletlen hogy a komoly sportolók nem dohányoznak.

Nem csak azért hogy ne rontsák le a teljesítményüket, hanem mert ezek az emberek általában mentálissan erősek és tisztába vannak önmagukkal.

2010. jan. 10. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Te is mentálisan gyenge vagy cseszd meg,amit te írsz azt jelenti,h elmebetegek vagyunk:/

Akaratgyenge a helyes szó hapsikám:/

2010. jan. 10. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

bár sportolok nem olyan nagy szinten...de mégis dohányzom.De vannak nagy sportolók ám akik ugyanúgy fújják a füstöt.

Én egyátalán nem érzem magam mentálisan gyengének egyszerűen szeretek dohányozni néha.NApi 2 szálat szívok átlagosan.

2010. jan. 10. 19:42
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg a mentálisan gyenge emberek tesznek fel ilyen kérdéseket... Atya világ... És egyébként az a feltevés is elég téves,hogy a sportolók mentálisan erősek,nekik nem az a dolguk,hogy okosak legyenek,akár buták is lehetnek,semmi köze a kettőnek egymáshoz.A dohányzásnak meg még kevesebb köze van a mentális képességekhez,hogy jut ilyen eszedbe?Nem egy egyetemi tanárom dohányzik,akikre igenis felnézek,mert nagyon okos embernek tartom őket,azok is.Ne mondj már ilyeneket...
2010. jan. 10. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

má ne haragudj, de szerintem is te vagy a mentálisan gyenge!!!!

ennek semmi köze egymáshoz!!!

PL: nagypapám is dohányzott, pedig volt diplomája, sőőt még az egyik ki-kicsodában is bene van szóval nem hiném hogy annyira mentálisan gyenge lett volna..

2010. jan. 10. 19:50
 5/12 A kérdező kommentje:
sztem mentálisan gyengék, mert nem értik meg hogy mekkora hülyeség...azt még a kérdésemet is félre értelmezik...
2010. jan. 10. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem is az akaratgyengére gondolsz...

Amúgy nem csak az akaraterőn múlik, hogy valaki dohányzik-e. Én például sok dologban elég akaratgyenge vagyok vagy döntésképtelen, mégsem dohányzom. Nem is próbáltam ki soha, mert ismerem a benne lévő anyagok káros hatásait, másrészt menőzni sem akartam soha, és nem érdekelt, ha egy társaságban mindenki dohányzott rajtam kívül.

De akik rászoktak menőzés vagy beilleszkedés, esetleg unalom vagy egyéb ok miatt, azok azért nem tudnak könnyen leszokni, mert a nikotin elég komoly függőséget alakít ki, ráadásul könnyen bejut az agy sejtjeibe, mert magyon hasonlít az agy egyik fő ingerület-átvivő anyagához. Szóval én, mint akaratgyenge nem dohányzom, de ismerek pár határozott embert, akik évek óta próbálnak leszokni, de mégsem megy. A nikotin az egyik fő oka...

22/L

2010. jan. 10. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

A komoly sportolók valóban nem bagóznak, ehelyett dopping szerekkel tömik magukat. A kezdőbb sportolók közt meg ugyanúgy vannak dohányzók is. :P

És ezt a kijelentésedet nem akarom megcáfolni, hidd magad jó erősnek, azért mert nem dohányzol...

2010. jan. 10. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy kajak ez egy egy hülye kérdés volt...HAGGYUK IS A FENÉBE xD xD xD
2010. jan. 10. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

Mikor feltetted a kérdést, tudhattad h ez lesz belőle.

Én sem dohányzom, de nem mondok senkit mentálisan gyengének, mert nekem meg más baromi rossz szokásaim vannak ugyh ennyi.

2010. jan. 10. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

Sztem a leszokáshoz kell nagyon nagy akareterő.

2 évig nem dohányoztam,aztán mégis visszaszoktam és nem tudok leszokni.Én tényleg akaratgyenge vagyok,belátom.

2010. jan. 12. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!