Ha a dohányzásban semmi jó nincs, csak rossz, miért dohányoznak milliónyian?
Még a dohányosoktól is art hallom, hogy nem éri meg rászokni, mert drága, meg nehéz leszokni, meg nem jó az egészségnek.
Mindenkitől ezt hallom, hogy rossz a sportolásnak, az ízérzés tompul, az ember rászokik, akkor elvoinási tünetek, tüdőrák, meg minden nyavaja...
De, akkor ha ez ilyen rossz, meg durva, akkor valaki magyarázza már el, hogy miért dohányoznak milliónyian?
Mindenki tisztábban van ezzel, ez folyik a TV ből az újságokból a suliba ezzel tömik az emberek fejét, hogy nem jó, nem jó...
Akkor mégis miért van ez?
én azért kezdtem el cigizni, hogy megmutassam én mindezzel szembeszállok és simán lerakom majd, ha akarom
ez volt 10 éve a bökkenő az, hogy nincs olyan hogy "akarom"
Azért az nem igaz, hogy semmi jó nincs benne:) Amikor szívom a cigit mindenfelé elkalandozik az agyam, kikapcsol, ha unatkozok akkor is lefoglal.
Nálam a dohányzás egyetlen hátránya az, hogy drága. A leszokás nem gond, 3 éve cigizek, és akár mikor abba tudom hagyni gond nélkül egy-két hétre, csak nem akarok, mert szeretem. Az egészség, hát azt meg lesz*rom, utálok élni, ha meghalok rákban akkor no problem. A sportban nem zavar, a motoron nem kell semmit csinálni, csak a gázt húzni. 29F
a nikotin erős függőséget okoz. A cigaretta tulajdonképpen egy erősen addiktív 'drog' amit amúgy kezdek én is észrevenni most így szakdogaírás közben, hogy éjjel néha elszívok egy fél szál cigit, kifejezetten jólesik (nem vagyok dohányos) érzem hogy felfrissülök tőle (érösszeszűkítő hatás) max. egy órára, de ugyanakkor meg érzem a tüdőmben is, hogy valahogy nem jó. Asszem inkább elmegyek koraeste futni egy kicsit, mert érzem h egészségtelen ez a napi 1 szál cigi is.
Amúgy meg rajta van a dobozon! Olvasd el, mind tények!!
eszméletlen káros, de a dohánylobbi egyik legerősebb a világon. Hatalmas biznisz ez, erre gondolok mindig amikor látom, hogy milyen sokan megveszik, és szívják mégis... és sajnos.
NE DOHÁNYOZZ!!!
utolsó majd mindenki eldönti, hogy dohányzik-e vagy sem, ha te nem akarsz akkor ne szívd de másnak ne te mond meg, hogy dohányozzon vagy sem.
aki akar dohányzik, aki nem az meg nem. Nem kell hirdetni a nézeteinket SEMMIBEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!