Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányoznak az emberek?

Anita 2014 kérdése:

Miért dohányoznak az emberek?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy mi értelme van a cigarettának?! Olyan büdős a bagós! De úgy mindene: a ruhái, a lehellete, a bőre, a haja stb. Undorító csöves szaguk van ezeknek a nőknek és férfiaknak! Sokan közülük még köhög is hozzá... Mi van, meg akarnak halni? Jól kicsesznek önmagukkal és mindenki mással is a Földön, és ezért még fizetnek is, hogy utána panaszkodjanak a pénzhiány miatt! Én is szívzam ezt a mocskot... 6 évig. Magamtól leszoktam! Én nemcsak rájöttem hogy nem jó az egész, hanem le is mondtam róla! Ha képes voltam rá, akkor más is meg tudja tenni! Felesleges, káros és pénzkidobás...
2014. aug. 1. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Aki nem akar meghalni, az is meg fog, akár dohányzik, akár nem. :D Hidd el, mások is képesek lennének rá, csak nem akarnak leszokni, ilyen egyszerű. Nekünk az csak cigiszag, nem büdös, és általában már nem is érezzük. Meg a pénz miatt sem panaszkodunk, akinek drága a cigi, az megoldja olcsóbban, vagy leteszi, ennyi. Én is dohányzom évek óta, mert szeretem, mert jólesik, és mert legalább ennyi örömöm van az életben. A pénz így is úgy is elfogy valamire, meghalni is mindenképpen meg fogok egyszer, a szaga miatt meg még nem panaszkodott senki. Örülj neki, hogy te ilyen ügyes voltál, és leszoktál, és jobb lett az életed, de aki cigizni akar, az fog is, és teljesen felesleges neked ezen kiakadni, nem a te dolgod, hogy más mit csinál. :D
2014. aug. 1. 19:24
 2/14 A kérdező kommentje:
De az én dolgom is! Akaratlanul is látom, hallom s érzem...
2014. aug. 1. 19:38
 3/14 x) ***** válasza:
65%
Én meg azt nem szeretem, ha egy hajléktalan a parki padon issza a kannásbort a 2 éves gyerekem mellett. Vagy ha egy 100 kilós ember a második hamburgert zabálja mellettem. De elfogadom, mert abszolút semmi közöm hozzá. Az ő élete. Ha nem tetszik akkor legfeljebb arrébb megyek. Az ilyen kioktató, arrogáns antidohányos szövegek szerintem irritálóbbak, mint ha valaki 2 méterre tőled cigizik. Inkább erről kéne leszokni pár embernek.
2014. aug. 1. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:

én 13 éven át szívtam, az "utolsó" 5-6 évben 2 dobozzal is 1 nap... én nem álltattam magamat azzal a hülyeséggel, hogy a cigi nyugtat, azzal is tisztában voltam mindig, hogy káros és azt is biztosan tudtam, hogy egyszer majd leszokok... Viszont gyerekkoromban sokszor nagyapám vigyázott rám, aki rendszeresen dohányzott, nem igen foglalkoztatta a vén alkeszt, hogy egy gyerek is van a szobában. Ő volt az egyetlen rokonom, aki dohányzott, így én az egészet olyan misztikusnak tartottam. Igazábol ezért szoktam rá, mert az "illata" az önfeledt gyerekkorom, és nagyapám emlékét hozza elő, + a füstölés rituáját nagyon szeretem, mikor befüstölsz egy szobát, az egész olyan misztikus számomra... aztán 1 isten háta mögötti kertbulin az egyik haver aki épp allergia időszakának csúcsán volt, és a 2. dobozzal kezdte az nap este, rágyújtott, asztmarohamot kapott és meghalt... Ez inspirált abban, hogy leszokjak, mikor már 1 éve nem bagózta, csak akkor kezdtem el érezni, mennyire büdösek is a bagósok... szerencsére 1-2 éve elkezdtek teret nyerni az elektromos cigik, így most újra tudok füstölni, de legalább nem függök tőle...

Hát én kb ezért bagóztam...

2014. aug. 1. 20:47
 5/14 Aaron99 válasza:

annyi minden fontosabb dolog ellen lazadhatnal…

elottem hozzaszólónak, ja az elektromos cigihez meg betiltottak a nikotinos likvidet. fuck logic

2014. aug. 1. 23:47
 6/14 anonim ***** válasza:

nem tiltották be, csak az árusítását, de a birtoklását és használatát nem, így külföldi webshopból, vagy, ha van kapcsolatod, aki behozza neked, minden gond nélkül vásárolhatod és használhatod a nikotinos töltetet...

Egyébként hála isten nekem nincs rá szükségem, én elvagyok a herbálos mindenféle ízes löttyökkel, nekem a füstölés a lényeg.

2014. aug. 1. 23:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Engem is sok minden zavar a világban, a dohányzásnál sokkal szörnyűbb dolgok, például a bűnözés, az erőszak, a nyomor... és akkor most írogassam ki gyakorira, hogy miért bűnöznek a bűnözők? Ha zavar a dohányfüst, akkor kerüld el, bármibe le merném fogadni, hogy senki nem áll az arcodba és fújja bele a füstöt 2 centiről.
2014. aug. 2. 02:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Azt a rossz levegőt kell vennie mindenkinek! A 100 kilós ehet a mekiben, attól én meg senki más sem fog hízni csak ő. Bűnöznek az emberek, de az sincs valahogy kihatással az egészségünkre (legalábbis nem mindenkiére..) Ha akárki elszív csak 1 db cigit, az minden egyes embert érint a Földön! Gratulálok tudok csak mindenkinek aki ezt űzi (na meg mèg ki tudja mit..), de egyben sajnálok is minden ilyen személyt.. Màr minden nap sírok lassan azért, hogy mekkora sötétségben élnek a legtöbben! Találjatok ki valami mást a stressz elűzésére: pl. Hallgassatok zenét, sportoljatok valamit, olvassatok könyvet, internetet vagy újságot.... Stb. ! Ilyen egyszerű! Ha valaki le akarja rakni a cigit és nem tudja, az meg harmat gyenge ember, vagy nem is akar leszokni, mélységesen sajnálom....
2014. aug. 2. 09:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Elárulom, kedves Okoska, hogy a lehető legidiótább indokkal.. Ha jobban belegondolsz, egy BKV busz egy nap több káros anyagot ereget ki magán, mint a VILÁG ÖSSZES DOHÁNYZÓ EMBERE EGY NAP.. és ott vannak a gyárak, illetve lehetne még sorolni.. Vagy talán az eldobált csikkek miatt aggódsz? Amik ugye szintén lebomlanak.. Huszadrangú marhaság miatt töröd magad, nem hiszem el hogy egy felnőtt ember ennyire nem lát be a dolgok mögé. Szerinted Azzal hogy én Csongrád megyében füstölök, hogy cseszek ki egy japán gyerekkel??
2014. aug. 3. 16:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Jólvan-jólvan.. És mi van ha én ezeket a dolgokat mind tudom?! Gondoltam hogy jönnek majd az ilyen típusú válaszok.. Típikus MAGYAR MENTALITÁS! A gyárak is meg az autók is... Igen, szennyeznek! De nem kell másra fogni az egészet, a cigit közvetlenül a tüdőtökbe juttatjátok.. Főleg ha zárt térben gyerek vagy nem dohányzó személy mellett... Na mindegy, a lényeg hogy erről a rossz szokásról lehetne a legkönnyebben lemondani, legalább "ennyivel" tiszább lenne a levegő és mi pedig egészségesebbek! Sokkal inkább ti bagósok nem láttok a dolgok mögè.. Nekem legalább van annyi eszem hogy semmilyen káros szenvedélyem nincs, mert élni akarok! Ellentétben másokkal....
2014. aug. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!