Miért dohányoznak az emberek?
én 13 éven át szívtam, az "utolsó" 5-6 évben 2 dobozzal is 1 nap... én nem álltattam magamat azzal a hülyeséggel, hogy a cigi nyugtat, azzal is tisztában voltam mindig, hogy káros és azt is biztosan tudtam, hogy egyszer majd leszokok... Viszont gyerekkoromban sokszor nagyapám vigyázott rám, aki rendszeresen dohányzott, nem igen foglalkoztatta a vén alkeszt, hogy egy gyerek is van a szobában. Ő volt az egyetlen rokonom, aki dohányzott, így én az egészet olyan misztikusnak tartottam. Igazábol ezért szoktam rá, mert az "illata" az önfeledt gyerekkorom, és nagyapám emlékét hozza elő, + a füstölés rituáját nagyon szeretem, mikor befüstölsz egy szobát, az egész olyan misztikus számomra... aztán 1 isten háta mögötti kertbulin az egyik haver aki épp allergia időszakának csúcsán volt, és a 2. dobozzal kezdte az nap este, rágyújtott, asztmarohamot kapott és meghalt... Ez inspirált abban, hogy leszokjak, mikor már 1 éve nem bagózta, csak akkor kezdtem el érezni, mennyire büdösek is a bagósok... szerencsére 1-2 éve elkezdtek teret nyerni az elektromos cigik, így most újra tudok füstölni, de legalább nem függök tőle...
Hát én kb ezért bagóztam...
annyi minden fontosabb dolog ellen lazadhatnal…
elottem hozzaszólónak, ja az elektromos cigihez meg betiltottak a nikotinos likvidet. fuck logic
nem tiltották be, csak az árusítását, de a birtoklását és használatát nem, így külföldi webshopból, vagy, ha van kapcsolatod, aki behozza neked, minden gond nélkül vásárolhatod és használhatod a nikotinos töltetet...
Egyébként hála isten nekem nincs rá szükségem, én elvagyok a herbálos mindenféle ízes löttyökkel, nekem a füstölés a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!