Mikor múlik el a cigi utáni sovárgásom?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 20:11
1/4 anonim válasza:
Én kb 1,5 éve szoktam le a cigiről.Mit is mondhatnék nem volt egyszerű. Ez volt a második leszokásom először 2 évig nen cigiztem de sajna visszaszoktam, most viszont nem szeretnék. Mindkét alkalommal úgy, hogy elhatároztam, hogy holnaptól nen cigizek és be is tartottam. Az első 2 hét a legkeményebb. Aztán egyre jobb és jobb lesz kb 1 hónap mulva már nem az volt minden második gondolatom, hogy de jó lenne rágyújtani kb 3 hónap telt el mire elértem addig, hogy már nem kívántam csak egyszer-egyszer. Viszont ha nagyon ideges vagyok akkor mai napig eszembe jut hogy most jól esne egy cigi.
2/4 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy kitartást kívánok neked, Nehéz de hidd el megéri!
3/4 anonim válasza:
Napról napra jobb lesz a helyzet:)
4/4 anonim válasza:
Egyket honap utan mar nem lesz nagy vesz. Fel ev mulva meg foleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!