Meddig tart a dohányzás abba hagyása utáni kellemetlen tünetek megléte?
Alszod ám a fenéket!
Gondold át ismét:
- te magad döntöttél úgy, hogy leteszed
- ezt a döntésedet bármikor megváltoztathatod, ha esetleg most másként döntenél
- de nem akarsz másként dönteni, hiszen te komolyan gondoltad
- no akkor igyunk egy nagy pohár vizet!
Most, hogy másfajta életet tervezel magadnak, gondoskodj arról, hogy a "régi, eddig megszokott" életed valóban a múltté legyen: kelj fel, idd meg a kávédat, és indulj neki, futni-sétálni egy sort, vidd a kutyádat, vagy szerezz egyet, ha nincs.
Csinálj bármit, amit eddig nem tettél, de a jövőben új, és egészséges életedbe belefér.
Ősi tanítás:
ha változtatni akarsz az életedet, változtassa szokásaidon!
3-as vagyok!
Ami "jótanácsokat" írtam, azok segítségével szoktam le, egy év alatt fokozatosan (=voltak visszaeséseim), több mint 40 év után, napi másfél dobozról indultam lefelé.
Most már több mint egy éve nem gyújtottam rá, persze előfordul, ha mellettem valaki dohányzik, hogy megkívánom, de akkor "agyilag" ismét végig-gondolom, hogy hogyan is döntöttem?
Ha tudatosítod magadban, hogy nem kényszerből, hanem saját elhatározásból teszed, amit teszel = mármint hogy nem gyújtol rá, sokkal könnyebb lesz betartani is.
Egyébként olvastam egy jót:
"A dohányzásról való leszokás a világ legkönnyebb dolga, és már legalább százszor megtettem!" (Mark Twain) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!