Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meddig tart a dohányzás abba...

Meddig tart a dohányzás abba hagyása utáni kellemetlen tünetek megléte?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan emberek válasza érdekelne, akik leszoktak a cigiről. Mit éreztetek amikor letettétek a cigit? Mert én állandóan aludnék és nincs kedvem semmihez mert minden ténykedésemet követte a cigi. Takarítás közben, vagy kutya sétáltatás közben, telefonálásnál is leginkább a reggeli kávé-cigi kombináció hiányzik alig bírok kikelni az ágyból most h.ez nincs. Ne oltogassatok, elhatároztam h.nem gyújtok rá többé akár hogy szenvedek, csak az érdekelne meddig tart ez az állapot? El fog múlni valaha is? 1hete nem cigizek, de jobban szenvedek mint az első napokban és már odáig jutottam h.rágyújtok mert a sírás kerülget. Ez normális? Ilyenkor mit tehetek h.csillapodjon a vágy egy cigi után?
2013. júl. 2. 06:49
1 2
 11/19 csuzsoj válasza:
hali én 2009 óta nem dohânyzom;) ujjevi fogadas volt és en màr csak azért sem fogok cigizni ;) màr zavar a füst;) pâr napig olyan voltam mint egy hàzi sàrkàny;) de elkeztem szotyi. makuka .napraforgó mag. kinek hogy tetszik;)és bevâllt . igen ehes voltam többször is ;) de mindig volt nallam napraforgó es amikor ugy ereztem,hogy jaj de râ gyújtanék akkor előkaptam a zsebemből es addig ettem mig el nem zsibbadt a nyelvem,es az alma is jó ;)de ne essetek neki a fazéknak inkàbb a gyümölcs és a napraforgó. a tapasz nem segit sztem semmi.akarat erő
2013. júl. 2. 23:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Akinek ilyen a helyesírása, annak elhisztek bármit is???
2013. júl. 2. 23:39
 13/19 csuzsoj válasza:
no jobànij vrot nàhuj sz plyàzsà
2013. júl. 2. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Még a saját anyanyelveden(?) sem tudsz helyesen írni. Szánalmas vagy. A Szlovén helyett próbálkozz olyannal, ami megy is.
2013. júl. 3. 06:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Együttérzésem! Én jelenleg 44 órája nem dohányzom, és elég rosszul viselem. Bár az én esetemben már az is nagy szó, hogy egyáltalán egy napot kibírtam (ez az elmúlt 15 évben nem fordult elő). Összesen 21 éve dohányzom, átlag napi egy dobozzal. A vérnyomásleesés miatti álmosságot erős kávéval igyekszem ellensúlyozni - persze ez sem hiányérzetmentes cigi nélkül. Ami még jó lehet, ha elrágcsálsz egy-egy szem babkávét, keserű is, talán kicsit elveszi a cigi utáni sóvárgást, és a vérnyomást is megdobja. Egyébként most számoltam ki, hogy évente három hónapot csak azért dolgoztam, hogy cigit vegyek belőle. Na ebből elég!

Kitartás! Nem szenvedsz egyedül! :)

2013. júl. 3. 11:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Kezdek észhez térni ez a 9.nap és 2napja csökkent az alvás igényem, mint ha kezdene elviselhetőbbé válni a dolog. Már kibírok kelni az ágyból, én nem kávéztam eddig mert akkor még jobban szenvedtem a cigi után. Annyi van h.eljön a 10óra és kapok egy erősebb hiszti rohamot h.rá kell hogy gyújtsak, de kb.20perc és elmúlik és van még egy ilyen délután és utána jól vagyok. Bementem tegnap a trafikba rágót vettem és szemeztem a kedvenc cigimmel de nem vettem csak megkérdeztem az árát. Mondta a hölgy h.még 770ft de pár napon belül 120ft-tal emelik mindegyik cigit és egészen addig amíg 1000ft nem lesz. ha más nem ez már elég nagy visszatartó erő lesz. Kitartás! NEM GYÚJTUNK RÁ!
2013. júl. 4. 06:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább! Én is nagyon igyekszem nem lemaradni! :)
2013. júl. 4. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok!Jól döntöttél, hogy leszoksz! Én idén januárban tettem le 11 évnyi dohányzás után.Sajnos napi 1 doboz cigit szívtam el, s rájöttem, hogy ez havonta milyen sok kiadás, mi minden mást is tudnék belőle venni, aminek értelme is van! Mindig erre gondoltam, amikor előjött a rágyújtási kényszer.

Nem a nikotin hiányzott, hanem maga a cigizés, mert szerettem cigizni.

Sajnos én sokat híztam. Előtte 53 kiló voltam (168 cm), most pedig 66 kg vagyok. Amíg cigiztem nem tudtam hízni akármennyit, akármikor ettem. Sosem kellett figyelnem arra, hogy mit eszek. Igaz a cigi miatt nem is volt nagy étvágyam.

Most sem eszek hű de sokat, hanem inkább a cigis korszakhoz képest normálisra álltam. Én úgy tudom,hogy a hízás pedig amiatt van, hogy az ember anyagcseréje gyorsabb a nikotin miatt, s amikor valaki leszokik, az anyagcseréje is lelassul, ezáltal jobban megmaradnak a pluszok.

2013. júl. 6. 15:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia! Hát még mindig vannak megvonási tüneteim, de azért már alakul. Bár néha vakolatig is tudnám kaparni a falat egy cigiért, de felül kerekedek a vágyaimon. Azt nem tudom h.a nikotin hiányzik e, de maga a cigizés az nagyon. Már van időszak h.nincs is eszembe, de aztán rámtör oly hirtelen a vágy. Remélem nem sokára elmúlik. Ha rághatnék valamit felaprítok egy karalábét vagy elrágok egy s.répát így csak megspórolok pár kg-ot mert 2hét alatt lassan 3kg plusznál járok és mire nem fog kelleni a cigi kiírhatom új kérdésben hogy fogyhatnék le? Egyenlőre bírom és remélem fogom is mert most elszánt vagyok. Meglátjuk hogy alakul...
2013. júl. 7. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!