4napja nem gyújtottam rá, és egyre rosszabb. Nem tudok aludni és egyfolytában ennék! Más sem jár a fejembe csak a cigi és a kávé. Mikor múlik ez el? Nem akarok rágyújtani, de szenvedek kegyetlenül! Tapasztalatokat várnék és megerősítést. Még az érdekelne h.aki leszokott a cigiről mennyi idő után érezte azt h.semmiért nem cigizne újra?
2013. jún. 28. 23:38
1/7 anonim válasza:
65 ember 65 féle idő intervallum alatt szokik le illetve nem
mindenkinek más, nincs szabály erre hogy 5 nap alatt
a másik, ne így szokj le hogy rögtön, hanem fokozatosan
pl: 7 nap, első napon 7 cigi, másodikon 6, így tovább
2013. jún. 28. 23:48
2/7 anonim válasza:
Az első válaszoló hülyeséget írt! Az utolsó mondata volt konkrétan az. Szokj le egyik napról a másikra! Ha fokozatosan lejjebb tolod attól csak rosszabb lesz, egyre jobban kell! Meg kell szabadulnod tőle! Úgy tudod a legjobban ha találsz valami értelmes elfoglaltságot, nekem pl a festés volt :)
2013. jún. 28. 23:55
3/7 anonim válasza:
egy olyan dologhoz amihez a szervezet lehet évekig volt hozzá szokva ilyen hirtelen megvonni hülyeség
nem szabad hirtelen, a fokozatosságot be kell tartani
2013. jún. 28. 23:58
4/7 anonim válasza:
Az azonnali megvonás amellett, hogy nem működik, még káros is. A fokozatosságot tartsd, de még lassabban. Oszd be az eddigi adagot pár hónapra.
2013. jún. 29. 00:05
5/7 acelsziv válasza:
A cigiről tudni kell, hogy a nikotin rárakódik az idegek inger-átvivő anyagára és csökkenti a hatékonyságukat. Válaszként a test több ilyen anyagot termel, hogy fenntartsa az ingerület -átvitel hatékonyságát.
Amikor lerakod a cigit a nikotin lebomlik 2-3 nap alatt.
Így ott marad a test egy túlfeszített idegrendszerrel.
A feleslegessé vált anyag, amit a test termelt kb 4 hét alatt bomlik le.
Szóval nagyjából ennyi idő alatt múlik el az idegbaj.
Segíthetsz magadon, ha KalMagot szedsz. A kalcium és magnézium természetes nyugtató hatással bír és nem leszel ideges.
2013. jún. 29. 00:11
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a fokozatos leszokás nem ment mert a lecsökkentett mennyiség elérte újra az eredeti napi egy dobozt gondoltam megpróbálom így, hisz annyi ember mondta már h.20éven keresztül cigizett napi 2-3dobozzal aztán letette egyik napról a másikra. A gond h.én imádok cigizni és élvezem minden percét, de eljött a pillanat h.azt mondom elég mert cigiztem már eleget. Szóval 4hét ami nagyon durva? Valahogy csak kibírom, a lakás már csilli-villi mert már ki és lesúroltam mindent amit csak lehet és még most sem bírok az erőmmel.
2013. jún. 29. 00:26
7/7 anonim válasza:
Menj el kocogni, futni reggelente. :) Pár alkalom után imádni fogod és ha valamilyen oknál fogva kimaradna egy, már hiányozna. Használhatsz erre a nehéz időkre nikotintapaszt, csökkenti a cigi utáni vágyat. És ne az evésbe vezesd le a feszkót, vagy ha igen egyél almát, dinnyét, málnát vagy ami éppen van. Kitartás, ne add fel, és le a kalappal a döntésed előtt! Meglátod, mire itt az ősz ezerszer jobban fogod magad érezni a bőrödben, és sokkal egészségesebbnek is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!