Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi volna jó dohányzás utáni...

Iamdeath kérdése:

Mi volna jó dohányzás utáni tisztítókúrának?

Figyelt kérdés

Most toltottem be a 18-at, és próbálok leszokni a cigirol 1-2 napja kb 2 év után, sportolni is elkezdtem, azonban iszonyat hamar elfáradok, a tudommel semmi gond, soha nem kohogok, nem fulladok, hanem a szívem ugrál osszevissza (biztos, hogy a cigitol, orvosnál is voltam vele régebben) mivel tudnám visszanyerni az állóképességemet, miket kéne ennem/innom hogy megerosodjek és kitisztuljon kicsit a szervezetem a leheto legrovidebb idon belul?

Koszonom elore is

18/F

2013. ápr. 23. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

találó a felhasználó neved! :D

mi lenne, ha nem futni mennél, hanem mást sportolnál? minden esetre ne cigizz, ne lógj bagósokkal, buliba se gyújts rá.

2013. ápr. 23. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért fáradsz el, hamar mert rossz az állóképességed, ami egyrészt betudható a bagónak, ami pont a szív és érrendszernek nem tesz jót illetve a tüdőnek sem habár azt írtad, hogy azzal minden okés, másrészt hogy előtte valószínű, hogy nem nagyon mozogtál.

Ilyen nagyon jót tesz, ha sokat mozogsz, mondjuk heti 3x1 óra biciklizés, vagy lassú kocogás.

2-3 hét után sokkal jobban fog menni majd meglátod:)

Ha van egyéb kérdésed tedd fel nyugodtan, akár privátban is.

2013. ápr. 23. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Eloszor is, heti 2-3 alkalmi valamilyen sporttevekenyseg.

Masodszor, az etrendedet valtoztasd meg a dednagyanyad etrendjere. Tovabbi info itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..

Harmadszor, ha visszaszoksz a dohanyzasra, akkor csakis 100%-os dohanyt szivj. Az adalekok karosak a cigarettakban, nem a dohany maga.

En nem edzem semmit, dohanyzom es 80%-ban allati zsirt, 20%-ban allati proteint fogyasztok (neha egy-ket zoldseg, uborka, paradicsom, kelbimbo, pisztacia..) es gyorsabb, agilisebb, mozgekonyabb es strapabirobb vagyok, mint barki akivel valaha talalkoztam.

2013. ápr. 23. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A tobbiek meg csak azt fujjak, amit a TV is nyomat. Ennyi erovel felhivhatnad a Viva-t tanacsert...
2013. ápr. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!