Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért történik ez velem? :S

Miért történik ez velem? :S

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy dohányzom. Kb fél éve kezdtem az egészet, de úgy komolyabban pár hónapja tart. Régebben még csak heti egy szál volt meg hasonlók.. Ma már minimum napi 1 szál vagy több. (Sajnos)

És mostanában ha szívom a cigit akkor a testem elkezd zsibbadni/bizseregni. Meg szédülést is tapasztalok. De ez az érzés nem kellemetlen. Csak zavar :D

Valaki tudja az okát hogy ez miért van?

Ja és nem olyan válaszokat várok hogy "szokjá le.."

Előre is köszi!

2009. dec. 29. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Egyébként ha kiírod ezt: Ja és nem olyan válaszokat várok hogy "szokjá le.."

Akkor úgyis midenki azt fogja mondani azmit nem akarsz.

2009. dec. 31. 11:19
 12/15 anonim válasza:
64%
Tudod mit? Ne szokjál le. Dögölj bele!!!!!!!!! Idióta. Olvasd már vissza mit írtál! Ellentmondásokkal van tele az írásod!
2009. dec. 31. 11:57
 13/15 anonim válasza:
100%

ha a napi egy szál komoly, akkor.. na mindegy :)

szóóóval. egyszerűen csak nem bírod a cigit :) megesik az ilyen. idővel ugyan hozzá lehet szoktatni a szervezeted, de ilyenkor szerintem nem ajánlott, bár nem vágom nem vagyok orvos. én is szédültem az elején, kb. 2 napig,aztán totálisan jól voltam... én mondjuk pont az ilyen érzés miatt kezdtem el cigizni. nézd meg.. cigizz úgy rendesen (ez alatt nem a napi egy szálat értem) két hétig. aztán egy hétre vond meg magad. meglátod... a két hét végére teljesen hozzászoksz, utána meg az egy hét leteltével totál szarul leszel.

de szerintem te divat cigis vagy:)

2010. jan. 1. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg érszűkület jelei.
2010. jan. 2. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Sztem azért bizseregsz, mert nem vagy hozzászokva. Sőt, rá se. Azért merek ilyet írni, mert én konkrétan nem dohányzom, sőt, szerintem nem is fogok - azt persze nem állítom, hogy 1-1 szál nem csúszott be eddigi életem során, én akkor éreztem ilyet, és szerintem ha valaki, hát én nem vagyok hozzászokva.

Mellesleg kicsit vicces a dohányzásod komolysága - napi egy szál, minek is?

2010. márc. 9. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!