Miért történik ez velem? :S
Az a helyzet, hogy dohányzom. Kb fél éve kezdtem az egészet, de úgy komolyabban pár hónapja tart. Régebben még csak heti egy szál volt meg hasonlók.. Ma már minimum napi 1 szál vagy több. (Sajnos)
És mostanában ha szívom a cigit akkor a testem elkezd zsibbadni/bizseregni. Meg szédülést is tapasztalok. De ez az érzés nem kellemetlen. Csak zavar :D
Valaki tudja az okát hogy ez miért van?
Ja és nem olyan válaszokat várok hogy "szokjá le.."
Előre is köszi!
napi 1 szál vagy több. (Sajnos) - - > Ez még nem rászokás.. Hogyan szokjon le mikor rá sem szokott?:D:D
Azért bizseregsz meg szédülsz mert az elején adja ezt az érzést.. Amúgy nem te vagy az aki írta pár napja, hogy napi 1 szál cigi káros lehet e, mert csak azért szívnád, hogy meglegyen a haveri körörd? XD
köszönöm mindenkinek!
utolsónak: nem
ITT AZÉRT ELÉGGÉ BUNKÓK VOLTAK A VÁLASZOLÓK!!!
DE MIVEL ÉN ERRE A KÉRDÉSRE MOST VÁLASZOLOK HARMADSZOR, EZÉRT ÉN IS BUNKÓ VAGYOK!HEHEHEHE
JA ÉS AMÚGY MEG NE TAGADD HOGY AZT A KÉRDÉST AMIT AZ EGYIK VÁLASZOLÓ EMLÍTETT, AZT NEM TE TETTED FEL. MERT TE TETTED FEL. NEKEM IS VOLT MÁR ILYEN HOGY BEKÉRDEZTEK ÉS LETAGADTAM!!! DE NYUGI NEM KELL SEMMIT SE SZÉGELNI!!!
AM MEG BOCSIKA HOGY HARMADSZOR VÁLASZOLOK CSAK OLYAN JÓ ESTÉM VAN! ÉS HÜLYE KÉRDÉSRE CSAK HÜLYE VÁLASZT LEHET ADNI!! ÉS MOST INDULJON HÁT A LESZAVAZÁS......XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!