Hogyan kérjem meg - úgyhogy ne legyen belőle sértődés - a rokonokat, hogy ne dohányozzanak, amikor itt vannak?
Most, hogy ünnepek vannak többször jönnek rokonok, akik eléggé erős dohányosok. Viszont, én nagyon érzékeny vagyok rá... alig töltök el pár másodpercet ott ahol cigiznek, és máris nehezebben kapok levegőt, köhögnöm kell.
Hogyan beszéljek velük, hogy azt a pár órát bírják ki?
jelölj ki dohányzásra helyet...mondjuk az udvaron,tegyél oda hamusszerüt,és mondd,hogy menjenek oda...
(ha panel,akkor meg le a ház elé,kibirják)
elöttem szólóknak igaza van :D
am keresztanyum cigizik és vendégek mentek hozzá és elkezdik van valami füst mentes hely mert nem akarom hogy érződjön a ruhán (eddig nincs baj ) aztán kiküldték az erkélyre cigizni pedig a saját lakása és a picit nyitott ablakon be ment a füst az egyik kiment kivette a kezéből a cigit és eldobta na ez mijen ??
En is dohanyos vagyok. de nem sertodnenk meg .A te otthonod, tehat szolhatsz, ha nem erzed magad jol a dohanyfustben( ami termeszetes egy nem dohanyosnak).
Ha elmagyarazod, akkor szerintem kimennek, legalabbis en ezt tennem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!