Hogyan viseljem el a rokonokat ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
a lényeg, hogy elköltöztünk párommal egy másik városba meló miatt és így anyagilag is meg egyébként is kénytelen voltunk összeköltözni az ő rokonaival. nővére egyébként, van 3 gyerek. mi külön szinten lakunk, mert ők egy nagy házban laknak, amit bérlnek, és szinte teljesen külön vagyunk tőlük, csak az udvar közös és félig-meddig a konyha. de nagyon nehéz mostmár. még csak pár hét telt el, de a gyerekek nem hagynak békén minket, ők is mindig jönnek, hogy vacsizzunk együtt, meg minden. holott alig vagyunk együtt párommal így is, és ezt nem értik meg. párom is nagyon szeret velük lenni, de én már unom..mit tegyek? hogyan vészeljem át ezt az időszakot?2011. aug. 8. 09:48
1/6 anonim válasza:
Én már eleve nem költöztem volna hozzájuk.
Sajnos okosat nem tudok mondani neked. Sajnálom hogy így jártál.
2/6 anonim válasza:
Ezt a csaj nővérével kéne megbeszélned. Ő szerintem meg fogja érteni hogy mit érzel, hisz ők is külön költöztek a családtól.
3/6 anonim válasza:
Valamennyit muszáj engedni nekik, a családi béke fontos. Keressetek valami áthidaló megoldást, mondjátok meg nekik, hogy mondjuk hétvégén szívesen esztek velük, de hétköznap szeretnétek kicsit kettesben lenni, biztosan meg fogják érteni.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is beszéld meg velük. Amúgy a párodat nem zavarja ?
6/6 anonim válasza:
Miért a rokonokkal kellene beszélnie a kérdezőnek?
A párja szeret a nővérével lenni, apárjával kellene letisztázni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!