Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak le teljesen?...

Hogyan szokjak le teljesen? Tippek?

Figyelt kérdés
Sajnos 7 éve dohányzom, életem legrosszabb ötlete volt, hogy kipróbáltam. Régen egy doboz cigi 2 napig birta. Többször próbáltam letenni, egyszer 8 hónapra sikerült de kínszenvedés volt. Szóval visszaszoktam. Rajöttem, hogy egyik napról a másikra nem lehet letenni vagy nagyon nehéz. A gond nem a hétköznapokra vonatkozik, mert azt kibírnám cigi mentesen. A speciális alkalmak a nehezek. Kerty party, kocsmázás, szilveszter stb, amikor alkohol fogyasztás van. Próbáltam az e-cigit de drága és szar, egész röviden. Átálltam egy gyengébb cigire, narancs pallmall és egy doboz cigi már kitart 1-1,5 hétig. De, mint mondtam az összejöveteleken van a gond. Hogy szokjak le teljesen? Tippek? Saját tapasztalat? Köszi előre is
2014. ápr. 24. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Akaraterő! Fejben dől el! Én 18 év dohányzás után hagytam abba egyik pillanatról a másikra. Ennek március 5-én volt 1 éve. Ha olyan helyen voltunk mint ahogy írod, összejövetelek stb, egyszerűen próbáltam nem tudomást venni arról, hogy ott mások cigiznek, volt hogy nagyokat szippantottam a füstbe :D Elég sokáig tartott ez az érzés, de már túl vagyok rajta. De bevallom a mai napig is azt mondom, de elszívnék egy szálat, de nem teszem, csak a szám jár :) Ja, és olvastam leszokás közben Allen Carr Végra nem dohányzom c. könyvét, fent van a neten is pdf-ben. Sok sikert és kitartást! :)
2014. ápr. 24. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Elhatározással, határozd el hogy tevagy az erősebb.
2014. ápr. 24. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen elektromos cigarettát próbáltál? a kis szar 1500-2000 esetleg átcimkézett 9000 forintos cigaretta formájúakat? Mert a cigaretta formájúaktól ne is várj mást, csak azt, hogy szar lesz... az enyémbe a 30 éve dohányzó apám beleszívott és köhögött mint atom... jó minőségű és erős.
2014. ápr. 24. 21:58
 4/5 A kérdező kommentje:
6000 forint volt + hozzávaló költségek. Még megvan, ha gondolod eladó :D
2014. ápr. 24. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy nem fogsz leszokni, hogy egyre kevesebbet szívsz. Ha már eldöntötted, hogy nem akarod szívni, akkor miért szívod? Szerintem nem is határoztad el magad, és nem is akarsz igazán leszokni. Fogalmazd meg magadban, hogy miért akarsz leszokni: magad miatt, vagy mások miatt. Csakis akkor fogod tudni letenni, ha saját magadtól rájössz, hogy micsoda kárt okozol ezzel. Van az embernek elég baja amúgy is, nem kell még tetézni. Tapasztalatból mondom, 16 évig szívtam, egyik napról a másikra tettem le. A kérdés csak az, hogy le akarsz e szokni. Ha igen, akkor nincs több kérdés.
2014. ápr. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!