Mit csináljak hogy ne szokjak rá teljesen? Még visszafordítható? (lent)
Kb. 2 éve próbáltam ki először a cigit, eleinte nagyon ritkán csak ha sokat ittam akkor gyújtottam rá, aztán olyan fél-1 éve majdnem minden hétvégén amikor a barátaimmal voltam meg iszogattunk, most egy pár hónapja meg már így hétközben is szoktam,ha olyan baráttal vagyok aki dohányzik.. de egy buliban elszívok akár egy fél dobozzal is, meg mostmár néha suli után is 1-1 szálat, de nem szeretnék rászokni! Most szembesültem vele, hogy ez így már egyre több, de nem akarok.. most egy hete nem gyújtottam rá, de most is azon kaptam magam hogy azon gondolkodtam az előbb hogy de jól esne elszívni egyet..nem őrülök meg érte, csak hogy jól esne nagyon..
Mit csináljak ilyenkor? ugye még nem késő letenni teljesen? ez már rászokásnak számit? és ez is káros egyébként, ha heti pár szál?
ha lenne nálam cigi, most biztos rágyújtottam volna, még jó hogy nincs most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!