Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki immunis a nikotinra? Bővebben LENT!

Figyelt kérdés
2 éve dohányzom, de nem azért mert rá vagyok szokva, hanem mert egyszerűen imádok dohányozni, van olyan, hogy egy hétig nem gyújtok rá, aztán utána megint rendszeresen, de nem azért mert kívánom a nikotint!Nyáron volt egy olyan elhatározásom, hogy egy hónapig nem gyújtok rá, ezt meg is tudtam csínálni és nem kívántam egyáltalán...
2009. dec. 23. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az elején énis ígyvoltam. főleg ha ilyeneket csinálsz h 1 hétig rásem gyújtasz. nemvagy teljesen rászokva ez azért van. mert nem dohányzol folyamatosan, hanem ilyen 1 hetes meg egyhónapos kihagyásokat csinálsz. majd egy idő után rászoksz és nemfog menni az egyhetes kihagyás.
2009. dec. 23. 12:52
 2/5 anonim válasza:
75%
Hát,nem hiszem hogy valaki immunis lehet a nikotinra bár ki tudja? Amúgy én is ilyen vagyok! Szerintem ez csak nagy akaraterő.
2009. dec. 23. 12:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ha ez nagy akaraterő akkor abból másoknak elég kevés lehet :)
2009. dec. 23. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Immunis biztos, hogy nem vagy rá, mert a nikotin baromi erős méreg, szóval ha bevennél egy kanál koncentrált nikotint, tuti feldobnád a talpad tőle :D
2009. dec. 25. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát,nem hiszem hogy valaki immunis lehet a nikotinra bár ki tudja? Amúgy én is ilyen vagyok! Szerintem ez csak nagy akaraterő.<--- nagyon nevetséges vagy remélem tudod.
2009. dec. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!