Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehetséges, hogy immunis...

Lehetséges, hogy immunis vagyok a fűre?

Figyelt kérdés
Nem tépek be a fűtől..egyszerűen csak elpunnyadok tőle.Volt már olyan,hogy repültem tőle,kb 2 percig,és aztán semmi...Lehetséges az,hogy ellenáll a szervezetem?
2010. júl. 8. 14:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
le is tüdőzöm,és a ganéval sincs semmi baj,mert más becsapat tőle...
2010. júl. 8. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet nem "ganét" kéne szívni.-Nah de viccet félre téve vannak ilyen emberek...
2010. júl. 8. 18:12
 3/14 A kérdező kommentje:

termesztett kender :D a gané csak becenév :)

de miért pont én lennék ilyen? :/

2010. júl. 8. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem csak egy szutyok gaz amit szívtok, azér nem üt.
2010. júl. 8. 21:13
 5/14 A kérdező kommentje:
áhh...biztos hogy nem..mindenki off-rotty lesz tőle..rám két percig hat kb. a repülés,néha ennyi sincs,aztán egy idő után bepunnyadok és nagyon álmos leszek...és ennyi :/
2010. júl. 8. 23:15
 6/14 anonim ***** válasza:
párom mondta mindig,hogy ahhoz nem szabad akarni a fura érzést vagy a szórakozást,hanem el kell engedned magad. nekem ez nem ment és inkább nem füvezek.(már ő sem)
2010. júl. 9. 15:09
 7/14 A kérdező kommentje:

Tegnap este tekertem magamnak egyet,és az is két perces volt...azthiszem az utolsót ma este tekerem meg.Ha nem lesz semmi,végleg leteszem,és inkább nem is leszek rá kíváncsi mi a jó benne. :)

Mert igazad van...enélkül is megy a repülés..és a boldogság önfeledt érzése.Csak arra voltam kíváncsi miért nem működik nálam :/

2010. júl. 9. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Igazéból a legtöbb, amit errefelé árulnak, tényleg elég vacak anyag és még keverjük is dohánnyal... ettől inkább csak azért állnak be, mert beképzelik. :D Komolyan. Te meg nem. Egyszer próbálj ki valami rendeset külföldön. :D
2010. júl. 11. 00:42
 9/14 A kérdező kommentje:

nincs rá szükségem csak arra voltam kíváncsi milyen is lehet "betépve" lenni...:D

de köszi : DDDD

2010. júl. 11. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
de a hülyeséged ragályos. az öklömre is immune-s vagy?
2010. júl. 14. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!