Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Sehogy se birok leszokni a...

Sehogy se birok leszokni a cigiröl! Hogyan?

Figyelt kérdés
az van hogy sehogy se megy kábé 5éve cigizek 18 éves vagyok anno haverok mondták hogy próbáljam ki nem lesz semmi bajom tőle aztán újra újra és tessék bagózok.nagyon utálom magam miatta .nem birok leszokni .most van egy barátnőm akiért meg magam miatt akarom meg tenni .ő nem cigizik és arra kért h előtte ne cigizzek .15 szálat szívok el egy nap kb. de addig jutottam hogy csak napi 2-3 szál lett de 1 hétig nem tudtuk találkozni bnőmmel és most újra napi 10-15 szál cigi megy.valami módszer kellene h lebírjak szokni.múltkor úgy csináltam hogy melóba nem vittem cigit de ott meg mások adtak szóval nem ért semmit.egyszer sikerült leszoknom 3napra de az is kényszerböl mert szüleim elutaztak 1napra és én az előtti napom elhagytam a kulcsom és ők bezártak és így nem tudtam cigit venni.jah és ha nem cigizek akkor meg eszek mert mikor sikerült 3napra leszoknom elkezdtem ennyi felszedtem vagy 15 kilót azt meg nem akarom
2009. dec. 22. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem neked csak valami pótcselekvésre van szükséged azért dohányzol, mivel ha leteszed akkor meg elkezdesz sokat enni. Kezdj el sportolni (elég ha otthon tornázol 1-2 órát) és máris kevesebb lesz benned a feszültség amit a cigivel akarsz levezetni.
2009. dec. 22. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

sztem kezdésnek nikotinos rágo aztán probálj meg simá, vagy pot cselekvésnek jo még a szotyizás...

most én is leszokóba vagyok de én vizipipázok helyette :)

2009. dec. 22. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:

elektromos cigi,szivar,vizipipa,tubák,nikotin tapasz meg ilyenekkel lehet leszokni

az elektromos cigivel nincs tapsztalatom

a vizipipipával meg vigyázz mert amig vizipipázol adig kapsz egy kis nikotint de rá fél órára rá kel gujtanod ezért valaki egy nap ha ráér akár 5 x is töm de ez pénzbe is rossz meg káros is ezért vegyél nikotin tapaszt is sztem és egyszer vagy kétszer tömj egy nap ez a füstöt hejettesíti a tapasz meg a nikotint szerintem NE SPÓROJJ A PÉNZEL LESZOKÁS IDEJÉN MERT INKÁBB KÖLCS SOKAT LESZOKÁSRA MINTÉLETED VÉGÉIG NAPI 500-AT CIGIRE sok szerencsét :)

2009. dec. 23. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!