Ha valaki elhagyja a cigit akkor megint újra lesz kellemes érzése?
Nekem nem kellett egyre több, hogy jól essen, amikor még dohányoztam.
Sokszor abbahagytam hosszabb-rövidebb időre, mielőtt leszoktam, de utána pont hogy nem esett olyan jól, mert nagyon büdösnek, füstösnek éreztem.
Nem saját tapasztalat de barátom évekig dohányzott majd mikor kérleltem hoyg szokjon le , leszokott (le a kalappal tényleg) De ez nem egyből ment mert volt egy oylan időszaka hogy riktán buliba csak rágyújtott és mondta, hogy nem is esett jól az az egy szál kifejezetten undorodott és undorodig amai napig a szgától
Szóval ha kitartóan végigcsinálod napokig hetekig hónapokig nem gyújtassz rá akkor nem fogsz kellemeset érezni ha újra rágyújtassz.
Ugyanis arra gondolok, hogy amikor az ember első alkalommal kipróbáljha a cigit akkor nem is lehet érezni olyan megkönnyebülést, csak utána mégis jönnek a bulik a társaság és újra fogy a cigaretta közben kialakúl a nikotinfüggőség és ekkor válik élvezetté a dohányzás. Szóval ha újra "tiszta" a szervezet akkor szerintem nem lesz kellemes érzés megint rágyújtani. De ez csak az én teóriám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!