Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki elhagyja a cigit...

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Ha valaki elhagyja a cigit akkor megint újra lesz kellemes érzése?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ezzel mondani, hogy tételezzük fel: "Sanyi elment a cigi boltba és vett valamennyi cigit és elszívta. A ciginél van egy olyan dolog, hogy ha valaki sokat dohányzott már akkor már több cigi kell ugyanahhoz a hatáshoz." Kérdem én: Ha az illető leszokik a dohányzásról akkor idővel ha megint cigizik megint érezni fogja a kellemes/nyugtató érzést vagy már kialakult véglegesen nála a "tolerancia" a szervezetében? Előre is köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 14. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett egyre több, hogy jól essen, amikor még dohányoztam.

Sokszor abbahagytam hosszabb-rövidebb időre, mielőtt leszoktam, de utána pont hogy nem esett olyan jól, mert nagyon büdösnek, füstösnek éreztem.

2014. márc. 14. 20:38
 2/7 sunnyface válasza:
Igen, újra érezni fogod vagy fogja az illető azt a kellemes megnyugtató érzést, már 2-3 hét teljes leállás után is lehet érezni, de ha már lerakja, ne szokjon rá újra :-)
2014. márc. 14. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp van ezzel, van akinek nem esik jól, van akinek jól esik. Attól is függ hogy milyen erőset szívott és szünet után milyenre gyújt.
2014. márc. 14. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden szál ilyen érzést ad,27 éve dohányzom.
2014. márc. 14. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem saját tapasztalat de barátom évekig dohányzott majd mikor kérleltem hoyg szokjon le , leszokott (le a kalappal tényleg) De ez nem egyből ment mert volt egy oylan időszaka hogy riktán buliba csak rágyújtott és mondta, hogy nem is esett jól az az egy szál kifejezetten undorodott és undorodig amai napig a szgától

Szóval ha kitartóan végigcsinálod napokig hetekig hónapokig nem gyújtassz rá akkor nem fogsz kellemeset érezni ha újra rágyújtassz.

Ugyanis arra gondolok, hogy amikor az ember első alkalommal kipróbáljha a cigit akkor nem is lehet érezni olyan megkönnyebülést, csak utána mégis jönnek a bulik a társaság és újra fogy a cigaretta közben kialakúl a nikotinfüggőség és ekkor válik élvezetté a dohányzás. Szóval ha újra "tiszta" a szervezet akkor szerintem nem lesz kellemes érzés megint rágyújtani. De ez csak az én teóriám.

2014. márc. 14. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem találom meg biztos ideges leszek. Szerencsére nem szoktam elhagyni.
2014. márc. 17. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
2éve leszoktam, szilveszterkor rágyujtottam elôvigyázatosságból mert bagós csajt vittem haza, de én csak rossz ízt hànyingert és fejfájást éreztem szerencsére semmi kellemes hatás nem volt
2014. márc. 26. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!