Csak nekem olyan kellemes a dohányszag?
Figyelt kérdés
Az egyik o.társunk dohányzik és amikor bejön az osztályba akkor lehet érezni a cigiszagot.
Mindenki finnyáskodik, hogy " fúúú milyen cigiszag van",de szerintem nem olyan undorító. Én nem dohányzom és mégsem tartom rossznak a cigifüst szagját, nem értem mások miért olyan érzékenyek. Szüleim se dohányoznak,tehát nem ebben nőttem fel,ezért is nem értem, hogyha nekem nem kellemetlen akkor másnak miért olyan rossz ?
2012. júl. 25. 14:45
1/3 anonim válasza:
Néha nekem is nagyon jólesik:) én olykor dohányzom és az első slukk az nagyon jól szokott esni, illetve ha nem erős a szaga a füstnek, abban a pár perces intervallumban nekem is jól tud esni az "illata". Úgyhogy nem, nem csak neked:)
2/3 anonim válasza:
nekem a családomban mindenki cigizik kivéve engem.Eleinte engem nem zavart,de most már nagyon rosszul esik.Nem tudom miért.Már hányingerem is van és megfájdul a fejem.Gondolom túl sok éve szagolom már és ezért ilyen rossz.
3/3 anonim válasza:
Én gyenge, sárga multit szívok és ami az ujjamon marad illat, azt szeretem, mert nem olyan tipikus, erős cigiszag, hanem valami olyasmi, mint egy friss kenyér illata a tábortűz mellett.
Amúgy a dohányszag frissen nem kellemetlen, az áporodott viszont már az.
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!