Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigi csak akkor lesz igazán...

A cigi csak akkor lesz igazán káros ha túlzásba viszed?

Figyelt kérdés
Én napi pár szállal megvagyok és nem okoz nekem semmi gondot sőt örömöt okoz kávé mellé az a 2 szál. De ismerek olyat is aki gazdag( lenne sok pénze a cigire) nem is szív sokat mégis nagyon rossz dolognak tartja. Én nem vettem észre hogy rossz lenne.

ma 10:05
 1/8 Szolovjov ***** válasza:
88%
Utóbbi időben elszívtam heti átlag 4-5 szálat. Szörnyű hatása van. Krákogok, köhögök, érezhetően koszolódik a légút. Abba is hagyom a francba, egyben nem értem hogy éli túl valaki azt, hogy napi 15-20 szálat elszutyakol.
ma 10:21
 2/8 A kérdező kommentje:
az a durva hogy én az első szálltól se köhögtem.
ma 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Haverom sosem dohányzott, mégis ráment 4 év az életéből, mikor lebukott az ukrán határnál 100 kartonnal.
ma 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
A cigaretta minden formában és minden mennyiségben káros és pont. Nyilván minél többet szív valaki, annál károsabb. Éppen, mint a túlsúly: nyilván az élet 250 kg felett veszélyesebb, mintha van rajtad 8 kg plusz, de a 8 kg-tól is érdemes megszabadulni.
ma 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem, kisebb mennyiségben is okozhat problémát.
ma 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Füstöt, mérget szívsz be. Hogy hogyan reagál rá a szervezeteed, egyénfüggő, de biztosan káros valamilyen szinten.
ma 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kátrány folyamatosan rakódik le a tüdőben és nem tud kiürülni.
ma 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan úgy káros.

Ezek ilyen önnyugtató kamudumák dohányosoktól, amivel saját magukat próbálják nyugtatni, hogy semmi bajuk nem lesz attól ha dohányoznak.

"Budapesten lakni a rossz levegő miatt olyan elszívnál egy doboz cigit naponta"

Erős porterhelés alatt lévő munkahelyen is a melós mondja hogy "ugyan olyan káros itt bent dolgozni mint elszívni egy doboz cigi". Aztán persze ugyan úgy arra még rászív napi egy doboz cigit.

Keveset dohányozni is ugyan úgy káros, de ha valaki ezzel szeretné nyugtatni magát csinálja.

ma 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!