Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az e-cigi kellemes?

Az e-cigi kellemes?

Figyelt kérdés
tehát jó érzés\kellemes szívni, finom vagy ugyanúgy erős kaparó érzést kelt mint a cigi?
2012. ápr. 25. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vannak ízesített patronok is. Nincs az a kaparó érzés, mint a ciginél. Csak az a probléma, hogy kemény, és egy idő után elfárad a szád, a folyamatos csücsörítéstől.
2012. ápr. 25. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
A legtöbbeknek az a bajuk, hogy nem ad olyan kaparó torokhatást (TH), mint a valódi cigi. Van olyan adalékanyag, ami a TH-t növeli, illetve általában a magasabb nikotintartalmú liqudidek okoznak erőteljes TH-t. Sok múlik azon, hogy milyen kazánból patronból szívod, egyesek ugyanis szinte eltünteti a TH-t. Viszont általában van meggyőző mértékű "füst" (gőz) és az ízek jól kijönnek. Szóval hasonlít a cigihez, de nem fogsz krákogni tőle.
2012. ápr. 25. 17:49
 3/11 A kérdező kommentje:
nekem olyan kéne, ami nem az TH hatást.. és hallottam h. nagyon sok szar minőségű van... tudnátok ajánlani jót?
2012. ápr. 25. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a leggagyibb e cigi van meg,e health,nikotinmenteset szívok valília ízesítéssel és tök olyan,mint a vízipipa.Nem tüdőzöm le,csak épp hogy.
2012. ápr. 25. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Az e-healt tényleg gagyi. Nézz körül az ecigiforum.com-on, ott vannak bemutatók, meg jó tanácsok. Integrált patront nézzél, könnyű tölteni, és minimális a TH, pláne ha alacsony (vagy nullás) nikotintartalmú lötyit használsz.
2012. ápr. 25. 20:33
 6/11 A kérdező kommentje:

1 valamit nem értek :D

hogyan füstöl?

2012. ápr. 25. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem füstől, hanem gőzöl. Égés nem történik, csak egy fűtőszál izzik és gőz keletkezik, és amit kifújsz, az vízpára.

Ezt olvasd el.

[link]

2012. ápr. 25. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Azt még elfelejtettem mondani, hogy nekem a torokhatás teljesen jó, sőt még többet is ad, mint a hagyományos, amiben különbözik az az, hogy lassabban és hosszabban kell szívni. Az íze sokkal kellemesebb, de belefutottam már én is olyan ízesitésü liquidbe, ami annyira nem tetszett.

Úgy jellemezném, hogy nagyon hasonló érzés (fizikai), de sokkal jobb íz.

2012. ápr. 25. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem undorító szar íze van, számba nem venném mégegyszer. Ez csak reklám, hogy egészségesebb, még nem tesztelték, úgyhogy nem tudjuk hogy mi a hatása. Én akkor már sima cigit szívnék
2012. ápr. 26. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Komám, akor szívd a sima cigit. Nekem rohadtul bejön, fogalmam sincs, mitől volt szar neked.
2012. ápr. 26. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!