Elajultam, mitol lehet? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Tehat osszegyultunk haverokkal vizipipazni. Kozbe ragyujtottam egy cigire, nem vagyok raszokva, ritkan kerul sor ra. Aztan ittam 2 pohar bort. Epp menstrualtam es faradt is voltam. A vizipipa vizehez bort is toltottuk, ugy szivtuk. En elalmosodtam, lefekudtem es elaludtam. Aztan felkoltottek, felalltam, rosszul voltam, a szivem hevesen vert, majd osszeestem. Ez a vizipipa hibaja, vagy mitol van? 15/L2014. márc. 2. 20:46
11/11 anonim válasza:
Bort önteni a vízipipa vizébe?? Micsoda pazarlás:D
Na de komolyra fordítva a szót nem kéne ennyire halmozni az élvezeteket. A bor nem a vízipipába való, 2 pohár egy 15 éves lánynak elég sok(Ha fáradt vagyok engem is simán megüt a 80 kilós 19 éves létemre). A cigivel meg ne rontsd el a pipázást.
Szinte biztos, hogy oxigén hiány+ enyhe nikotinmérgezés volt a bűnös.
Legközelebb próbálj mértéket tartani és nem lesz ilyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!