"Igenyes" dohanyzas? Izesitett szivar milyen? Bovebben lent!
Bocs hogy ezt kell mondanom, de a szivar és az ízesített cigaretta/ szivarka is rossz ízű addig ameddig nem szoksz rá, mert kinyírja egy idő után az ízlelőbimbóidat, szaglásod és csak azután tudod érzékelni hogy ennek a cuccnak kellemes íze van.
Trafikok , dohánybolt kismillió fajta létezik.
Füstíz nélkül ( az a jellegzetes kaparós cigiszag) egyedül a vízipipa és az elektromos cigi létezik. Szerintem.
Igényes, és dohányzás egy mondatban? :D
Hát röhögnöm kell! XD
Én (mint „kocaszivaros”) azt ajánlom, ne szivarozz, ha nem ízlik a natúr. Egyébként szeritem a gyümölcsös ízesítés a legjobb (pl cseresznye), az fedi el a legjobban a dohányízt. Vagy rossz minőségű szivart veszel, vagy nem a te stílusod a dohányíz (mindkettő könnyen lehet).
A minőségben nem nagyon tudok segíteni, nekem arra az évi pár alkalomra megfelel a Henri Wintermans Half Corona vagy a Don Alfredo, szinte mindenhol árulják őket, benzinkúton is. Biztosan nem a legjobbak.
Egyébként ne mondja senki, hogy csak rászokás után lehet élvezni. Bő félév szünet után élvezem a legjobban, és ha rendszert csinálok belőle, akkor viszont egyre jobban undorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!