Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elajultam, mitol lehet?...

Elajultam, mitol lehet? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
Tehat osszegyultunk haverokkal vizipipazni. Kozbe ragyujtottam egy cigire, nem vagyok raszokva, ritkan kerul sor ra. Aztan ittam 2 pohar bort. Epp menstrualtam es faradt is voltam. A vizipipa vizehez bort is toltottuk, ugy szivtuk. En elalmosodtam, lefekudtem es elaludtam. Aztan felkoltottek, felalltam, rosszul voltam, a szivem hevesen vert, majd osszeestem. Ez a vizipipa hibaja, vagy mitol van? 15/L

2014. márc. 2. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a sok tanulás miatt! Jah bocs, nem tanultál...

A sok hülyeség miatt.

2014. márc. 2. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet oxigénhiány és fáradság miatt.
2014. márc. 2. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Károsítsd csak az amúgy is kevéske agysejtedet. Borral hígítani. okosak vagytok.
2014. márc. 2. 20:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Legyszives kimeljetek a kioktato valaszokkal. Igenis tudom hogy nagyon hulyek voltunk, de most nem ez itt a lenyeg :)
2014. márc. 2. 20:56
 5/11 anonim válasza:
Nem szabad alkoholt tölteni a vízipipába. Ha simán megiszod mellé akkor csak maximum másnapos leszel, de egy 15 éves lány szerintem ne igyon túl sokat.
2014. márc. 2. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna zöldet rakni a pipába...
2014. márc. 2. 21:23
 7/11 A kérdező kommentje:
hogy erted, hogy zoldet?
2014. márc. 2. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel a többieknek nem lett baja, a szén-monoxid mérgezést szerintem ki lehet zárni.

Esetleg nikotinmérgezés, pont azért, mert nem szokott hozzá a szervezeted, vagy ahogy mondták, zöld, azaz fű, marijuana volt a VP-ben, amire alkoholt ittál, a "tapasztalatlan" szervezeted pedig kikészült.

A többiek is piáltak?

2014. márc. 3. 18:19
 9/11 anonim válasza:
A VP az itt a végzet pipája vagy a végzet pengetője?
2014. márc. 3. 18:23
 10/11 A kérdező kommentje:
2en mondtak meg, hogy hanyingeruk volt tole, meg szedultek. Es nem, marihuana vagy akarmi nem volt benne, az biztos.
2014. márc. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!