Zámbó Tamás kérdése:
Ki hogyan tudott leszokni a dohányzásról?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 20:56
1/6 anonim válasza:
Férjem biorezonanciával, én meg terhesség miatt.
2/6 anonim válasza:
hát nekem elég könnyen ment mivel megvolt a motivációm: megtudtam h terhes lettem... ;) azt hiszem nálad ez nem fog menni, de férjem pl akkor csökkentette le nagyon a napi adagot mikor megszületett a picink-bár mellettem már előtte se gyújtott rá. pár hónapja sikerült teljesen letenni, hatalmas akaraterő ami kell, no meg ne bánd ha felszedsz pár kilót :) nem tudtam segíteni a válaszommal, de sok sikert Neked!! és kitartás.
3/6 anonim válasza:
Én tizedik születésnapomra ezt kértem a mamámtól, mert féltem, hogy beteg lesz. Megtette azonnal, ami szerintem hatalmas dolog én nekem nagyon sokat jelentett és jelent.:) Nagyon büszke vagyok rá! Ebből következtetve szerintem keresni kell egy motíváló dolgot és menni fog. :)
4/6 anonim válasza:
Tíz év dohányzás után egyik pillanatról a másikra sikerült leszoknom. Féltettem az egészségemet az segíthetett.
5/6 anonim válasza:
Tüdőszűrés után kaptam a behívót hogy menjek kivizsgálásra, mert van a képen egy nagy folt. Na én ott megígértem ha nem vagyok tüdőrákos akkor biztosan nem gyújtok rá többet. Kiderült csak elnéztek egy ütőeret. Azóta nem mertem rágyújtani, de így is kínszenvedés volt a leszokás. Főleg alkoholnál.
6/6 A kérdező kommentje:
Én nem dohányzom, csak a páromat akarom valahogy rávenni, hogy tegye már le végre.
2014. febr. 25. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!