Mi lenne, ha minden dohányos kapna a fejére egy "'burát" aztán abba szívhatja a cigit?
Nagyon elegem van, mikor előttem/mellettem cigiznek, és száll a füst felém! Néha átmegyek az út túloldalára, de ott is cigizik valaki, vagy az erkélyről száll ki a füst!!!
Mi lenne, ha mindenki kapna egy burát a fejére, aztán szívja abba a füstöt?
És itt an 2024 és a dohányosok hozzáállása és kultúrája mit sem változott, sőt! A minap azt kellett lárnom, hogy a zsúfolt buszon szívogatta egy csávó a rohadt büdös elektromos cigijét. És persze senki nem mert rászólni mert kétajtós szekrény méretű volt. 🤪😅
De tényleg a fasz ki van már! Az utcán dújja a mocskát a pofádba szemtelenül mert hát mindenhonnan ki van tiltva akkor hol csinálja kérdéssel....bent a buszmegállóban is szakadónesőben neked kell kiállni, ha nem akarod, hogy átitassa a bűze a ruhádat, hajadat, de még a bőröd is beveszi...
Itthon nem tudok szellőztetni az alattam lakó láncdohányosok miatt mert hát a lakásában mindenki azt csinál amit akar, jaj meg mindenhonnan ki vannak tiltva szegények... azt nekem kellnfelettük evés-alvás-akármi közben a nap 24 órájában szívni a rákkeltő mocskukat. És még az sem segít ha nem nyitok ablakot mert a szellőzőn keresztül jön fel és ha azt lezárom ellepi a penész a lakást ( próbáltam!).
És nem fogják fel, hogy ezt nem kell senkinek tolerálni. Ez nem létszükséglet vagy fizikai elváltozás amivel kénytelen együttélni. Nem! Ez neki a szórakozása! Akkor miért is legyünk toleránsak?! Szóval igen! 2024- ben is búrát a fejükre! Vagy emeljék fel úgy a dohány árát, hogy félhavi nyugdíjukba vagy két heti fizetésükbe kerüljön aztán egyből rájönnek hogy ez NEM LÉTFONTOSSÁG!
10-es vagyok és még mindig egyet tudok veled érteni.
Nálunk nincs kultúrája a dohányzásnak, a legtöbb dohányosban fel sem merül, hogy esetleg zavarja a másikat. Neki az kell és kész. Ez függőség, ráadásul olyan, amit negyed-félóránként ki kell elégíteni, mert megőrül. Én még azt utálom, hogy jó időben a teraszra nem lehet kiülni sehol, mert ott is szívják. Inkább nem megyek ezért ilyen helyekre. De a szomszédok a legrosszabbak, egyszerűen nem is tudni már, honnan jön a füst, mert arra is lusta, hogy kiálljon az ablakba, csak a lakásban nyomja, ezért jön ablakon, lépcsőházon keresztül a füst. A jó idő beköszöntével pedig csak rosszabb lesz. Ez van sajna. Kitartást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!