A dohanyos ember szervezete mennyi ido alatt tisztul meg ha a dohanyzast abbahagyja?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 06:49
1/13 II.Dartheon válasza:
Szerintem attól függ hogy hány évig dohányzott. Ha csak mondjuk pár hónapig/ 1-2 évig, annyira nem sok, de ha pl több tíz évig, kell hozzá idő.
2/13 anonim válasza:
én több évig szívtam,a végén már 2 dobozzal,
-és amikor abbahagytam,akkor gyors tempóban javult a légzésem,két hét alatt elmúlt a köhögés krákogás is,
3/13 anonim válasza:
3 hónap után már eléggé látványos a javulás azt mondják. Ha már olyankor vért vennének tőled, látnák a tisztulást!
4/13 anonim válasza:
Az alábbi link "IV. Pozitív változások" fejezete a 20. perctől, 15 év elteltéig írja le a változásokat:
5/13 A kérdező kommentje:
en 1 evig bagoztam talan napi 5-6 szalat akkor annyi ido mig kitisztul a szervezetem amennyi ideig bagoztam?
2013. dec. 17. 18:30
6/13 anonim válasza:
Már pár nap után érezheted a pozitív változásokat:)
7/13 anonim válasza:
2 hónapja szoktam le róla,ami nagyon nagy dolog nekem,mivel a haverok mindig szívják,és 14 év elteltével már 2 hónapnál tartok.Egészséges akarok lenni,és csatlakozni a normális felfogású emberekhez :)
8/13 anonim válasza:
Negyven év után hagytam abba 2005-ben,német orvosok szerint
hét év kell ahhoz,hogy teljesen kitisztuljon a szervezet.
9/13 anonim válasza:
Míg tisztul,addig is fenn áll a rákbetegség kockázata,ami ugyebár évtizedek múlva is jelentkezhet.
10/13 anonim válasza:
Brutál mennyiséget szívtam, és fél évig kézzelfogható tisztulás zajlott le. De valóban, állítólag 7 év alatt újul meg minden sejtünk, akkorra felejtődik el a függőség. Mondjuk én még 10 év múlva is álmodtam olyat, hogy hátradőlök egy pörkölt után, és kéjesen pöfékelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!