A dohanyos ember szervezete mennyi ido alatt tisztul meg ha a dohanyzast abbahagyja?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 06:49
11/13 anonim válasza:
én úgy tudm hogy a cigiben lévõ kátrány sosem tisztul ki a tüdöbõl szoval teljesen sosemleszel tiszta persze a kátrány menyisége az függ attól is hogy menyit cigiztél
12/13 anonim válasza:
Miquelnek:tudat alatt nagyon örülsz annak hogy nem bagózol többé és ez néha az álmaidban is megjelenik hogy szívod a cigit benne.állítólag...mindenesetre nekem sok bagós álmom volt(két éve én is leszoktam)és azért lehangolnak hogy eddig bírtam csak,aztán felébredek :)
13/13 anonim válasza:
A leszokás legnehezebb időszaka az első hét, majd sokkal könnyebb az első hónap, hat hónap után végleg megszűnik a szubjektív nikotin-hiány, a tüdő teljes tisztulása egyénenként változó időt vesz igénybe: legkevesebb két év, a legtöbb öt-hat év, ami függ az addig elszívott összes cigaretta számától: mennyi darabot/naponta, hány évig fogyasztott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!