Nekem ebből mi bajom lesz? Es mennyi idő múlva? Többi lent!
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,anyukám kb 10 éve minden nap 1doboz cigit szív el.. bent a lakásban,én meg szívom be a füstöt.. azt mondták,hogy ez károsabb nekem. mikor elmondtam anyukámnak,azt válaszolta,hogy foglalkozzak magammal.. mit tehetnék vele?:(2013. dec. 1. 11:34
1/3 anonim válasza:
Azt tudod tenni, hogy ahogy kijárod a sulit és lesz saját kereseted, elköltözöl otthonról.
És egyébként igaz, hogy a passzív dohányzás károsabb, mintha te magad gyújtanál rá.
És oké, ha anyukád cigizik, közöd nincs hozzá, de ahhoz nagyon is, hogy zárt helyen szívja. Ugyanis az a te egészséged is. Nyilván ennyi felelősségérzete van irányodban.
Ha mondtad és nem fogja fel így sem, akkor tényleg, az lesz majd a megoldás, ha elköltözöl egyszer, mikor lesz rá lehetőséged.
2/3 anonim válasza:
Elég nagy paraszt lehet ha az orrod alá füstöl! Mondjad neki hogy húzza ki a belét az erkélyre!
3/3 anonim válasza:
Szólsz az egyik tanárodnak a suliban, hogy ő szóljon a gyámhatóságnak. Ugyanis amit anyukád művel, az kiskorú veszélyeztetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!