Mi lenne, ha minden dohányos kapna a fejére egy "'burát" aztán abba szívhatja a cigit?
Nagyon elegem van, mikor előttem/mellettem cigiznek, és száll a füst felém! Néha átmegyek az út túloldalára, de ott is cigizik valaki, vagy az erkélyről száll ki a füst!!!
Mi lenne, ha mindenki kapna egy burát a fejére, aztán szívja abba a füstöt?
Érdekes, hogy mindegyik dohányos pont téged talál meg.
Velem nem szokott ilyen történni :)
Mi lenne, ha te húznál egy burát a fejedre, és abba mennél mindenhová? Így nem irritálna annyira a füst, ami téged négyzetcentiméterenként megtalál.
Hova a bánatba menjenek még el a dohányosok? Nem cigizhetünk már a kocsmába se, ahová feltehetően a hozzád hasonlók be se teszik a lábukat, de ha netalán 5 évente egyszer lemész, akkor zavar a füst, meg 5 perc alatt rákos leszel, ezért mi nem gyújthatunk rá.
- nem cigizhetünk tereken
- buszmegállókban
- vendéglátóegységekben
- nem vehetünk cigit akárhol
- nem cigizhetünk 5 méterre semmitől
még sorolhatnám. De akkor mondd már el nekem, hogy mégis mi a jó Isten közöd van ahhoz, ha valaki az utcán vagy az erkélyén rágyújt?
Összeférhetetlen intoleráns gondolkodásod van. Ha ennyire zavar, tényleg szerezz be egy burát.
Szerintem is a te fejedre kéne egy búra vagy egy gázmaszk.
Jó hogy nem már valaki a saját erkélyén nem gyújthat rá vagy a lépcsőháza előtt, mert téged zavar.
Nincs autóm, tömegközlekedéssel egy évbe párszor utazok, mégsem sipákolok ha magas a légszennyezettség.
fel kell égetni ezt a büdös világot, mikor ér már el minket a vég? MINDENKIT
A sok önző, énközpontú, hazudozó, csaló emberrel, még az a kevés jó embert is feláldoznám, hogy az univerzum megszabaduljon tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!