Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosok miért olyan...

A dohányosok miért olyan rossz emberek?

Figyelt kérdés
Gondolok most a kampányokra. Tudom hogy nem egészséges a cigi, de szerintem az alkohol és a drog sokkal veszélyesebb. Mert egy apa nem azért veri a feleségét mert dohányzik...stb. Ezek ellen miért nem kampányolnak a erőteljesebben?
2009. dec. 4. 20:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
A dohányosok között is vannak jó emberek. Ahogy írták többen is, ez egy rossz szokás. Bár én nem dohányzom, és utálom a cigi füstöt, addig nem zavar, amíg kulturáltan űzik, pl. kukába dobja a csikket, nem dohányzó mellett nem gyújt rá vagy nem fújja az arcába a másiknak, nem dohányzik más ablaka alatt. De ebből is kitűnik, hogy amiket az előbb felsoroltam, azt csak kevés dohányos tartja be, mert nem gondolnak másokra. Ezen kívül még azt tapasztaltam, hogy a dohányosok nagyobb része zaklatott, idegesebb. Persze ez csak az én véleményem. De a világ jobb lenne cigi, alkohol, drogok nélkül, az biztos!
2009. dec. 8. 17:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudjuk,hogy a dohányzás káros.Tudjuk,hogy le kell szokni,sőt,rászokni se érdemes.De tényleg igaz...Az alkoholista az emberek szemében nem gusztustalan.Ez külön tetszik,hogy 10 alkoholistából egy szorul csak kezelésre.Ja,mert 10 alkoholistából 1 vallja be magának:D Azt hiszed ha minden szombaton berúgsz mint az albán szamár,az nem függőség.De az.Csak a dohányos bevallja,hogy függő,mikor késztetést érez rá,hogy újra rágyújtson.Ez a bevallás hiányzik az alkoholistából és a drogosból.Azt hiszik sokan,hogy az alkohol nem olyan káros,mint a cigaretta.De,ugyanolyan káros.Ugyanúgy rákot okoz.Csak speciel nem tüdőrákot.Ugyanolyan büdös az alkoholista is,mint a bagós.Csak hát az Uniónak nem érdeke csökkenteni az alkoholisták számát is.Ja,és nekem az is furcsa,hogy a drogosokról sem szól a krónika.Pedig vannak nagy számban azok is.Csak épp ők sem ismerik el,hogy drogfüggők.
2010. jan. 18. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!