Dohányosok! Meddig bírjátok ki egy nap cigizés nélkül?
Én nem ismerek olyat, aki rendszeres dohányos lenne, és kibírja, hogy egy teljes napig, tehát 0-24 óráig ne gyújtson rá.
És mit éreztek ilyenkor amikor már érzitek, hogy kélne szívni egy szálat?
Én pont most voltam lent cigiért. Délután 4 körül gondoltam ki, hogy nem veszek cigit soha többé, mert lusta voltam lemenni. Olyan 6 óra körül rámjött, hogy el kéne szívni egy szálat. Akkor azt gondoltam, hogy amúgy is kevés pénzem van, meg majd holnapra úgyse kívánom majd annyira. Aztán 7 órakor összeszámoltam az aprómat, na mondom lemegyek és veszek egy dobozzal és az lesz az utolsó.
Szóval elég nehezen megy a leszokás. :S
én rendszeresen cigizem, napi 10-15 szál
van, hogy 3 órás vonat úton simán kibirom cigi nélkül, simán elvagyok
de amikor a barátom elkezd velem erről ordibálni, akkor szinte azonnal rágyújtanék - ha összeveszünk - haza megyek és kapásból 3 szállal indítok
Egyszer versenyeztünk a húgommal ki bírja tovább, de felkelés után másfél órával elegem lett és rágyújtottam. Ő egészen délig bírta. xD
19/L
"Egyszer versenyeztünk a húgommal ki bírja tovább, de felkelés után másfél órával elegem lett és rágyújtottam. Ő egészen délig bírta. xD
19/L"
Gratula! Alig 18 a húgod, vagy annyi sincs, és már drogfüggők lettetek mind a ketten, bravó!
Ne szépítsünk, keménydrog a cigi, fű nélkül egész nap kibírtad volna, mégsem küldenek drogambulanciára.
Nem mintha azt legalizálni kellene, de azért ilyenkor jön a kérdés, hogy miért pont a cigi legális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!