A dohányosok is érzik magukon /a hajukon/a ruhájukon a füstöt?
Kimentem ismerősömmel egy épületből beszélgetni, mert Ő dohányzott, és voltak ott még vagy 20-30 an, és dohányoztak. Kb 15 percet voltam ott. Utána egy hét mőúlva is éreztem a farmeromon, a pulcsimon a füstöt. A hajamon is amíg meg nem mostam.
Most ezt egy dohányzó is rézi a ruháján később a füstöt, vagy csak én, mert nem dohányzom?
Péntek este mindig fütstös helyre megyünk inni és a társaság is dohányzik. Én is. Másnap eléggé büdösnek érzem a ruhám, de amikor dohányzom, még nem éreztem.
[Érdekesség: Másokon sem éreztem a dohányszagoz, de volt egy hónap, amikor nem szívtam. Egy hónap nem-dohányzás után megéreztem máson is, ha dohányzott.]
Velem is volt, hogy egy zártabb (kulturált) kocsmában voltam a barátaimmal, cigiztek folyton. 2 szálat ha elszívtam. Hazaértem, letusoltam, és a ruhám tömény cigiszagú volt!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!