Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vannak itt egészségszerető...

Vannak itt egészségszerető emberek, akik NEM szeretik a dohányzást, dohányosokat, a passzív dohányzást?

Figyelt kérdés

Itt többnyire a dohányzás mellé álló flegma/bunkó válaszokat kapok/látok.

Nincsenek emberek, akiket zavar az, hogy mások közterületen dohányoznak, esetleg olyan helyen ahol TILOS is?

Miért az a természetes manapság, hogy senkit sem érdekel az egészség, és a másokkal sem foglalkoznak az emberek, sokszor bunkók?

2014. jan. 14. 12:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
44%
Nem tűnt el a 80%-os, csak tudod a 80%-os dolgozik is, és nem csak a valagát vakargatja a gép előtt...te kis környezet tudatos...egy merő rossz indulat vagytok, veletek nem is érdemes foglalkozni...nem csoda,hogy hamarabb fogtok elpatkolni, a lélek mocskossága eléggé kihat a testre is. ;) Persze, mindenki védte az autósokat először, majd mindenkiről kiderült, hogy hú de nagy kerékpáros... :D Na melyik környezetvédő csoport tagja vagy így hirtelen? Ajánlom pszichiátriai csoportot is keress fel, szükséged van rá, meg itt pár válaszolónak is... Tudod kérdező, sokban hasonlítunk, már ha igaz,amit írtál magadról, de amiben különbözünk az az életfelfogásunk. Én tiszteletben tartom másnak az életmódját, nem házsártoskodok, ha valaki máshogy él, mint én. /ma 15:46 ! Kényszerített valaki, hogy ilyen emberekkel éljél együtt? Szerintem mindenkinek van annyi szabadsága, hogy eldöntse, hol él, mit visel el. "Már évekkel ezelőtt eljöttem onnét, de a tüdőm sajnos megsínylette, és soha nem leszek már egészséges." -> Ilyen hozzáállással garantálom, hogy soha nem leszel egészséges. Nem csak a környezetet kéne rendben tartani, hanem a lelki békéteket is, mert a lelketek fog megölni szép lassan. De az ilyeneknek kár is beszélni, puffogjatok tovább, az majd biztos mindent megváltoztat! ;)
2014. febr. 3. 20:06
 22/32 anonim ***** válasza:
50%

Tudod, az, hogy valaki hol lakik, többek között az anyagi lehetőségei határozzák meg (pl. ha elveszíted az otthonodat, eljössz annyi holmival, amennyit meg tudtál menteni, nincs munkád, se családod, senki, aki segít stb. -- azt gondolom, az ember ilyenkor nem válogat, hanem fedelet akar a feje fölé bármi áron). Biciklivel sem jókedvemben járok, hanem mert nem tudom megfizetni a BKV-bérletet.

Nagyon örülök neki, hogyha Neked még sohasem voltak ilyen gondjaid, de csak azt tudom Neked tiszta szívből kívánni, hogy a cigi legyen A LEGNAGYOBB örömed az életben.

2014. febr. 3. 20:39
 23/32 A kérdező kommentje:

"Nem tűnt el a 80%-os, csak tudod a 80%-os dolgozik"

És pont akkor jön haza amikor írok egy kommentet. Kímélj meg a rizsától, a kifogásodat akarom hallani. A másikat.

Átolvastam, szerintem tényleg ennyi a dohányosok kifogástára: Most már terelni kezdesz meg eltűnni. Sejtettem hogy semmi újjal nem tudtok előrukkolni.

2014. febr. 3. 21:18
 24/32 anonim ***** válasza:

20:39 ! Látom, tényleg csupa jó indulat vagy. De ember!Állj! Én nem dohányzom, nem tudom honnan veszed?!?!?! :O

Azért,mert nem állok mellétek, és nem szapulom a dohányosokat, az nem azt jelenti, hogy szeretem a füst szagot. 8 Évvel ezelőtt bulis korszakomban dohányoztam, kemény 1 évig. Tudom, hogy nehéz leszokni, mert bár nem dohányoztam több évig, akkor is nehéz volt...de megálltam.

Én veletek ellentétben nem degradálok senkit azért, mert dohányzik, alkoholista, drogos...stb. Azzal nekem nem lesz jobb, csak rosszabb. És én nem akarok olyan megkeseredett lenni, mint ti.( És nem is leszek) Én is voltam tré helyzetben, nekem is volt baromi nehéz időszak az életemben, amiért el kellett jönnöm otthonról. Nem elég, hogy elvetéltem,de amiért kórházban voltam és kitudódott a munkahelyemen,kirúgtak, anyám engem hibáztatott a vetélésért,ezért el kellett jönnöm otthonról.Mivel kirúgtak kézbe megkaptam a 2 napi béremet, ami akkor 6400 Ft volt. Egy volt kolléganőmhöz tudtam menni azzal a kemény összeggel a zsebemben.(Ennyi segítségem volt, mert bár a családom ellenem fordult, azért maradt pár ember, aki szeretett annyira, hogy segítsen...nem tudom miért?Nyilván,mert más mentalitású ember vagyok, mint te.) Majd szépen talpra álltam,erőt vettem magamon,kerestem munkát, mindent elvállaltam, amit csak lehetett. De azért, mert voltak nehéz időszakok az életemben, nem fogok azon depressziózni, hogy más ember bagózik az utcán és hogy az hú de káros, amikor a sok gépjárműből sokkal több káros anyag szabadul ki, mint akár 100 nyavalyás cigarettából egyszerre!!!! De persze nektek a kis problémával kell foglalkozni, az, hogy a gépjárművek miatt vágni lehet a szmogot, az nem érdekes....GRATULÁLOK! Csupán csak erre próbáltam rá világítani, de amint látom, esélytelen! -.-

És ami a legszebb, hogy a kérdező is adja a fals szöveget, hogy környezetvédő csoport tagja stb. , de nincs tisztában azzal, hogy mi az ami valóban nagy mértékben szennyezi a környezetet.... :D Te jó ég!!!!

2014. febr. 3. 21:23
 25/32 anonim ***** válasza:
49%

"Nem tűnt el a 80%-os, csak tudod a 80%-os dolgozik"

És pont akkor jön haza amikor írok egy kommentet. Kímélj meg a rizsától, a kifogásodat akarom hallani. A másikat.

Átolvastam, szerintem tényleg ennyi a dohányosok kifogástára: Most már terelni kezdesz meg eltűnni. Sejtettem hogy semmi újjal nem tudtok előrukkol

Képzeld el, most is dolgozok, okostojás...csak akinek 3 melója van, annak nem az az elsődleges, hogy a te primitív baromságaiddal foglalkozzon. Most, hogy a munkahelyemen van egy kis időm, netezek, bár ide kár volt fel jönni, mert sok agyatlan ember nem veszi az üzenetet, amit a kezdetektől sulykolok...DE MÉG EGYSZER...UTOLJÁRA....A GYENGE ÉRTELMI KÉPESSÉGŰEK KEDVÉRT ELISMÉTLEM... NEM DOHÁNYZOM! -.- Én itt már azon is meglepődök,hogy tudsz írni-olvasni...mert a felfogóképességed mélyen a békuci segge alatt van. És ezzel befejeztem, reménytelen, menthetetlen, primitív, tanulatlan, buta hulladék vagy. Na pá!

2014. febr. 3. 21:43
 26/32 anonim ***** válasza:

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

köszönjük a kifogásokat, ha majd ráérsz a 3 munkád mellett, azért írjál, szívesen olvasnám a ' a 80%-os élete és megpróbáltatásai' című folytatásos regény következő részét. Csatolhatod a végére a kifogások jegyzékét is.

2014. febr. 4. 08:55
 27/32 A kérdező kommentje:

Látod, ezért mondom hogy drogosokkal fölösleges szóba is állni, semmi értelmeset nem tudnak mondani.

Ez is igazolja, mennyire gyenge jellemű emberek, még évekkel az után is, hogy csodával határos módon leszoktak, csak a kifogásokat gyártják. A csúnyaautókmeggyárak. Kérdés kifejtésének, válaszomnak értelmezése meg már nem megy.

Érdekes, neki 3 munka mellett is van ideje kisregényeket írni meg kifogásokat gyártani. A stílus meg magáért beszél.

2014. febr. 4. 16:28
 28/32 A kérdező kommentje:
És tegyük hozzá hogy a válaszoló még nő is...
2014. febr. 4. 16:29
 29/32 anonim ***** válasza:

80%-os olvasd már vissza magad! Tiszta utálat, indulat és őrjöngés minden válaszod! Itt te vagy az akinek problémái vannak és egy kis lelki békére lenne szüksége!

És amikor az ember a mi környezetünk alá büdösít és károsít, akkor az NAGYON nem magánügy! Az milyen hozzáállás, hogyha valami kicsi, akkor az nem baj? Ilyen alapon akkor mondjuk a kis szemétkémet is nyugodtan kidobhatom a rétre, merthát máshol hatalmas méretű szeméthegyek vannak ami ellen nem tehetek semmit? Ugye nem...

2014. febr. 6. 15:34
 30/32 zabmester ***** válasza:

"És tegyük hozzá hogy a válaszoló még nő is..."

És ez szerinted hol állja meg a helyét érvként vagy ellenérvként? Vagy súlyosbító körülmény, hogy amellett, hogy nem ért veled egyet, még nő is? Nevetséges vagy.

2014. febr. 14. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!