Milyen veszélyekkel jár a passzív dohányzás?
Figyelj, én 28 évig voltam passzív dohányos. Mostanában már nem kell szívnom, mert elköltöztem, de még ha néha hazajövök, akkor sem szellőztet ki anyukám. Ez van, azt mondta, majd a saját házamban nem szívom :(.
Állítólag ugyan olyan káros, mint a rendes cigi, de reménykedek, hogy nem. Volt már a tüdőmmel probléma ( a háziorvos elnézte a tüdőgyulladásomat), megkérdezték a tüdőgondozóban, hogy dohányzok-e. Mondtam, hogy csak passzívan, nem mondott rá a doki semmit.
Nekem nem sikerült elrettentenem anyukámat, remélem, neked sikerül!!
Megemlítettem neki az anyagiakat többször is, de azt mondja anya, hogy nem tud leszokni.. pedig többször is megígérte.. Ha meg esetleg mégis elindul a leszokás útján, akkor jön az idióta barátnője és visszaszoktatja.
Az a helyzet szerintem, hogy a dohányzást manapság csak a tehetősebbek engedhetik meg maguknak, hiszen van rengeteg más fizetni való anélkül is. Az egészségről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!